Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányotok megcsalná a...

Ha a lányotok megcsalná a barátját és ezt tudnátok, elmondanátok a fiúnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem ezt.

A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, de én nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban.

Alig találkozunk, de ha találkozunk is, akkor is csak veszekszünk.

És van egy másik fiú, akihez elég közel kerültem. Először csak beszélgettünk, utána elkezdtük együtt nézni a kedvenc sorozatainkat, moziba jártunk, aztán segített az edzésben és elkezdtünk kavargatni, utána lefeküdtünk.

Régóta akartam ezt, a barátom pedig kb. nem akart velem lefeküdni, mert különlegesre akarta, nem akarta, hogy a "vágy hevében" történjen meg nekem az első és már megőrültem szinte.

Szeretnék vele szakítani és meg is teszem, ha legközelebb itthon lesz, csak nem értem, hogy az anyám ebbe miért akar beleszólni.

Hazajöttem reggel és olyanokat mondott, hogy reméli minél hamarabb elmondok mindent a barátomnak, mert ha én nem teszem, ő fogja.

De most ehhez neki mi köze van?

2015. ápr. 12. 14:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20-as vagyok: bocs a hibákért, elütésekért, kisbetűkért - úgy látszik, "kissé" siettem :-)
2015. ápr. 12. 15:09
 22/34 anonim ***** válasza:
97%
Kívül az alma is hiába szép, ha belül romlott. Értem én, hogy kellett a szex, de el lehetett volna ezt tisztességesen, becsülettel is intézni. A jelek szerint a barátodba nem voltál szerelmes, nem is ragaszkodtál hozzá, nem egyenesebb lett volna lezárni vele és utána rohanni más karjaiba? Édesanyádat teljességgel meg tudom érteni, én is berágnék, ha ilyen ribikezdemény gyerekem lenne - bár meglehet, magamba is néznék, hol kúrtam el a példamutatást...
2015. ápr. 12. 15:12
 23/34 A kérdező kommentje:

De én ezt nem terveztem, egyszerűen csak megtörtént.

Csókolózás közben meg nem szólalhattam meg, hogy "Bocsi, mindjárt folytathatjuk, csak szakítok a barátommal".

Amikor meg itthon volt, nem volt alkalmas az időpont.

Amúgy anyámtól meg semmilyen "nevelést" nem kaptam, mert kb. ő egész életében ezt csinálja.

Eddig 4 házassága volt, egy napot nem dolgozott egész életében, a barátai/élettársai/férjei/szeretői miatt élünk ilyen jó életszínvonalon. Szóval nagyon követendő példa...

2015. ápr. 12. 15:20
 24/34 anonim ***** válasza:
96%
jézusom, legalább ismernéd el , hogy hibáztál, de ez a szánalmas magyarázkodás..
2015. ápr. 12. 15:24
 25/34 anonim ***** válasza:
91%
Ezeket leirhattad volna a kerdesben. Attol fuggetlenul meg mindig nincs erre mentseg. Ha latod, hogy rossz, amit anyukad muvel, akkor normalis gondolkodassal nem koveted ezt a ribizli eletmodot.
2015. ápr. 12. 15:25
 26/34 anonim ***** válasza:
24-es. Nem fogja elismerni. Most is az ujabb magyarazaton gondolkozik.
2015. ápr. 12. 15:34
 27/34 anonim ***** válasza:
18%
Hát így azért már érthető. Barátod jó hülye volt, hogy ott van a szép barátnője és nem akar lefeküdni vele. Ilyen ember ne csodálkozzon. Ez a különlegessé akarta tenni dolog ettől még hülyeség. Az a legfontosabb, ha a lány akara, a legnagyobb kincsét akarja neki adni. Ezen felül nem kell tovább különlegesíteni szerintem....
2015. ápr. 12. 15:39
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Szakíts vele és kész. Ha úgyis elhagynád, akkor nem mindegy, hogy elmondja-e? Amúgy anyukád nem nagyon ismerhet téged, ha ilyenre képes, szerintem ez nem korrekt tőle.
2015. ápr. 12. 16:40
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy ki mit mond? Nyilván egy szülőnek nem jó érzés ez, de ez van. A te életed, te vagy érte a felelős, és a későbbi kapcsolataidért is.
2015. ápr. 12. 16:47
 30/34 anonim ***** válasza:
17%
Hagyjuk már ezt a becsületet meg tisztességet.Ribizliztek,meg köpködtök.Ez csak 5hónap és táv kapcsi.Most ez a szegény mire várjon,mire a hülye gyereknek talán 10év múlva eljön a különleges nap?Lehet az meg mást kezelget,2-3 hetente jár csak haza,bármit csinálhat.Ki látja.Amúgy meg,a gyerekemet sosem árulnám be bármit csinálna,a gyerekem marad akkor is.Te meg rendezd le hamar gyorsan,és legyél boldog.
2015. ápr. 12. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!