Ha a lányotok megcsalná a barátját és ezt tudnátok, elmondanátok a fiúnak?
Egyszerűen nem értem ezt.
A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, de én nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban.
Alig találkozunk, de ha találkozunk is, akkor is csak veszekszünk.
És van egy másik fiú, akihez elég közel kerültem. Először csak beszélgettünk, utána elkezdtük együtt nézni a kedvenc sorozatainkat, moziba jártunk, aztán segített az edzésben és elkezdtünk kavargatni, utána lefeküdtünk.
Régóta akartam ezt, a barátom pedig kb. nem akart velem lefeküdni, mert különlegesre akarta, nem akarta, hogy a "vágy hevében" történjen meg nekem az első és már megőrültem szinte.
Szeretnék vele szakítani és meg is teszem, ha legközelebb itthon lesz, csak nem értem, hogy az anyám ebbe miért akar beleszólni.
Hazajöttem reggel és olyanokat mondott, hogy reméli minél hamarabb elmondok mindent a barátomnak, mert ha én nem teszem, ő fogja.
De most ehhez neki mi köze van?
De én ezt nem terveztem, egyszerűen csak megtörtént.
Csókolózás közben meg nem szólalhattam meg, hogy "Bocsi, mindjárt folytathatjuk, csak szakítok a barátommal".
Amikor meg itthon volt, nem volt alkalmas az időpont.
Amúgy anyámtól meg semmilyen "nevelést" nem kaptam, mert kb. ő egész életében ezt csinálja.
Eddig 4 házassága volt, egy napot nem dolgozott egész életében, a barátai/élettársai/férjei/szeretői miatt élünk ilyen jó életszínvonalon. Szóval nagyon követendő példa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!