Ha a lányotok megcsalná a barátját és ezt tudnátok, elmondanátok a fiúnak?
Egyszerűen nem értem ezt.
A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, de én nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban.
Alig találkozunk, de ha találkozunk is, akkor is csak veszekszünk.
És van egy másik fiú, akihez elég közel kerültem. Először csak beszélgettünk, utána elkezdtük együtt nézni a kedvenc sorozatainkat, moziba jártunk, aztán segített az edzésben és elkezdtünk kavargatni, utána lefeküdtünk.
Régóta akartam ezt, a barátom pedig kb. nem akart velem lefeküdni, mert különlegesre akarta, nem akarta, hogy a "vágy hevében" történjen meg nekem az első és már megőrültem szinte.
Szeretnék vele szakítani és meg is teszem, ha legközelebb itthon lesz, csak nem értem, hogy az anyám ebbe miért akar beleszólni.
Hazajöttem reggel és olyanokat mondott, hogy reméli minél hamarabb elmondok mindent a barátomnak, mert ha én nem teszem, ő fogja.
De most ehhez neki mi köze van?
Ha nekem a lányom tenne ilyet, én is elmondanám a srácnak, ha ő nem teszi.
Senki nem érdemli meg azt, hogy ilyen undorító és gerinctelen módon b**sszák át.
De mi ez a kb. nem akart veled lefeküdni? Most akkor lefeküdtél vele végül is, vagy nem? Az a másik fiú vette el a szüzességed?
Amíg ezt nem tisztázod, addig nem tudok tanácsot adni!
A baratjanak a szovegbol levonva, egyetlen hibaja, hogy kulonlegesse akarta tenni az elsot. Ezzel szemben, ribizli kerdezonk oda adta magat az elso jott-menthez.
Melyesegesen szegyelnem magam, hogy a gyerekem ilyet muvelne, ugy ereznem elcsesztem a neveleset, es semmilyen erteket nem adtam szamara. Te lehet szeretsz masokat palira venni, de ezt azert tobben nem birjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!