Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányotok megcsalná a...

Ha a lányotok megcsalná a barátját és ezt tudnátok, elmondanátok a fiúnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem ezt.

A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk, de én nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban.

Alig találkozunk, de ha találkozunk is, akkor is csak veszekszünk.

És van egy másik fiú, akihez elég közel kerültem. Először csak beszélgettünk, utána elkezdtük együtt nézni a kedvenc sorozatainkat, moziba jártunk, aztán segített az edzésben és elkezdtünk kavargatni, utána lefeküdtünk.

Régóta akartam ezt, a barátom pedig kb. nem akart velem lefeküdni, mert különlegesre akarta, nem akarta, hogy a "vágy hevében" történjen meg nekem az első és már megőrültem szinte.

Szeretnék vele szakítani és meg is teszem, ha legközelebb itthon lesz, csak nem értem, hogy az anyám ebbe miért akar beleszólni.

Hazajöttem reggel és olyanokat mondott, hogy reméli minél hamarabb elmondok mindent a barátomnak, mert ha én nem teszem, ő fogja.

De most ehhez neki mi köze van?

2015. ápr. 12. 14:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
Undorito, amit muveltel es Anyudnak igaza van abban, hogy elmondja. Te sose mondanad el. A pasid jobban jar nelkuled. Viszont, ha a mostani pasidat megcsaltad, akkor a masik srac helyebe elkezdenek massal haverkodni, mert tuti vele is ilyen aljadek modra fogsz viselkedni.
2015. ápr. 12. 14:42
 12/34 A kérdező kommentje:

Nem adtam oda magam az első embernek, aki szembejött velem az utcán.

Akivel elveszítettem, azt a srácot több, mint 10 éve ismerem és vele valahogy elsőre összejött a dolog és még jó is volt.

A barátommal az volt a problémánk, hogy

1. nem volt hajlandó lefeküdni velem, pedig szerintem és mások szerint sem vagyok egy csúnya lány

2. máshol tanul, 2-3 hetente jár haza (jobb esetben)

A fiú, akivel "együtt vagyok", bárhol képes együtt lenni velem, nem állít le folyamatosan. 1 utcára laknak tőlünk, így a távolsággal sincs problémánk.

2015. ápr. 12. 14:46
 13/34 anonim ***** válasza:
78%
Akkor minek hülyíted? Akkor sem lehet sok eszed, hisz szerinted valaki azért nem fekszik le a másikkal mert csúnya....tanulj inkább,mert van mit, ne a lábad közét tágítsd.
2015. ápr. 12. 14:49
 14/34 anonim ***** válasza:
72%
Attol, hogy ezt leirod, meg egy undorito alak vagy. Nincs mentseg a megcsalasra.
2015. ápr. 12. 14:51
 15/34 Ditta323 ***** válasza:
4%

Nem értem, ha a gyerek csalta meg a barátját akkor a szülőnek joga van beleszólni, de forditott esetben a gyereknek hallgass a neve?

Amúgy nincs joga beleszólni, max beszélhet veled (elmondhatja a véleményét).

2015. ápr. 12. 14:52
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
A leirasba azert nem fekudt le, mert kulonlegesre tervezte. De mindegy mit irsz, lehetsz szep, de attol meg ribizli vagy. Egy ostoba, eretlen tyuk.
2015. ápr. 12. 14:53
 17/34 anonim ***** válasza:
84%

Ditta, hogy jön ide a szülők félrelépése?

Egyébként igen, beleszólhat a szülő, ugyanis a lány viselkedése az ő neveléséről ad képet, valahol a szülő felelőssége is. A kérdezőre ráadásul bőven ráfér még a nevelés.

2015. ápr. 12. 14:57
 18/34 anonim ***** válasza:
43%
Anyádnak ehhez semmi köze. Ez a te sarad, neked kell eltakarítani. De egyáltalán hogy tudta meg? Valahogy nem tudom elképzelni... Reggelizik a család egyszer csak "anya képzeld megcsaltam a ferit". Kicsit abszurd.
2015. ápr. 12. 14:58
 19/34 anonim ***** válasza:
34%

Elsősorban ez a te ügyed és nem az anyukádé. Csúnya lenne ha ő mondaná el a barátodnak.

Viszont az édesanyádként azzal szembesülni elég nehéz hogy a lánya nagyon tisztességtelenül viselkedik a kapcsolataiban. Ha esetleg még azt is látja hogy nagyon rendes , jóra való fiú a párod , aki halálosan szerelmes beléd és most is a különleges első szerelmeskedéseteket szervezi, tervezi meg fáj neki látni hogy ezt a fiút verted át.

Most ő úgy érzi hogy mivel a lánya vagy még nevelhet téged a tisztességre, és a helyes hozzáállásra a férfiakhoz. Ő ezt így próbálta meg. Hidd el nehéz neki szembesülni azzal hogy mit tettél a barátoddal.

Ettől függetlenül az a válaszom a kérdésedre hogy ez csak a te dolgod, nem az anyukádé. Anyukád azt szeretnél hogy a lehetőségekhez képest a legjobban gyere ki ebből a helyzetből.

2015. ápr. 12. 15:01
 20/34 anonim ***** válasza:
85%

Számtalan gondolat és kérdés kavarog bennem e téma kapcsán: pl.

- annyiból megértem a kérdezőt, hogy egy olyan kapcsolat, ahol csak veszekedés van, nem jó dolog, DE! kérdezem én, akkor miért vagy vele együtt 5 hónapja? Amíg nem volt meg a ló, addig a szamár is jó?

- Úgy érezted, nem szeret a srác, mert nem akar lefeküdni Veled? Hát akkor sajnos nem elég érett a gondolkodásod, mert inkább örülnöd kellett volna, hogy nem tart egy laza erkölcsűnek, egy cédának, akit az első este ágybadönt. Inkább meg kellett volna becsülnöd a fiút, s ha nem érdekel Téged, akkor elmondani Neki, hogy Neked ez így nem jó ez a kapcsolat és szakítani vele... Utána lehet összejönni a másikkal...

Anyukád jól reagálta le a dolgot, mert nem egyből azt mondta, hogy Ő elndja a fiúnak, hanem először Neked megadja az esélyt, s ha Te nem teszed meg, akkor fogja elmondani. Miért? Mert Ő tudja, hogy az a fiú többet érdemel, s mert igen, jól írta valaki, hogy ha nem teszi, akkor aszisztál az erkölcstelenséghez.

mi köze hozzá? például az, hogy ott van az otthonod, ha férjhez mész valamikor, jó eséllyel Ő fogja állni az esküvő árának egy részét és úgy egyáltalában - Ő az anyád, az a köze. feltételezem, hogy jót akar és nem akarja, hogy zűrzavarban élj :-)

2015. ápr. 12. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!