Szerintetek mennyire beteges az ha a 14 éves lány a 35 éves apjával együtt fürdik/zuhanyzik?
Figyelt kérdés
Nem,nem én vagyok nem az én csaladomrol van szó hanem ezt hallottam egy ismerősömtől.2015. ápr. 6. 23:27
11/25 anonim válasza:
én sosem fürödtem az apukámmal, kiskorban sem! szerintem a felnőttnek semmi keresnivalója egy kádban a gyerekekkel.
12/25 anonim válasza:
Igen beteges. Amit a 4es írt az még ennél is jobban
13/25 anonim válasza:
tudja fszom. Lehet, hogy a lány lebénult, vagy hasonlók és az apja segít neki vagy ilyesmi. Persze nekem is egyből az jutott az eszembe, mint nektek, de azért vannak más lehetőségek is.
14/25 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves lány normális esetben csak a Balatonban, strandon, stb. fürdik az apjával együtt, (ahogy más gyerek és kamasz) nem pedig otthon meztelenül.
Ha nem értettél valamit félre, akkor abban a családban valami nagyon nincsen rendben.
15/25 anonim válasza:
Valami ott nincsen rendben...És még el is mesélik ezt idegeneknek?...
16/25 anonim válasza:
mennyire beteges? szerintem nem lehet kellőképpen fokozni a betegességet ebben. Undorító! Még akkor is, ha az apa nem úgy tekint a lányára! Már csak azért is, mert egy tini lánynak nem kellene f_szokat csodálnia, pláne nem az apjáét. Egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy az apa fejében normális gondolatok mozognak, amikor beül a nővé cseperedő lánya mellé a kádba. Gyámügy!!!
17/25 anonim válasza:
Kib*tt beteges. Én sosem fürödtem apámmal, kicsi koromban sem. 14 évesen meg nem mutatkoztam előtte pucéran, sem bugyi+melltartóban, minimum kisgatya+top, vagy valami.
Azért egy 14 éves már nem annyira gyerek, hogy ilyet lehessen, ilyenkor szerintem aki rosszra gondol, az jogosan teszi.
18/25 anonim válasza:
Hát hogyne lenne már beteges! 14 éves lány már testileg fejlődik, nő a melle, nő a szőrzete, menstruál. Nem normális ilyen korban az apjával fürdenie.
20/25 anonim válasza:
És az anyuka/feleség mit szól ehhez az egészhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!