Anya magába beszél és eléggé idegesít. Megkérdezem hogy nekem szólt-e vagy telefonál, a válasz általában: a mosogatónak, tv-nek, kádhoz stb beszél. Ha megkérem hogy ne beszéljen magába azt mondja amíg itt lakok ne szóljak bele mit csinál. Mikor átjött az egyik osztálytársam, ő is megkérdezte hogy anya kinek beszél mosogatás közben, azt hazudtam hogy telefonál, de szerintem rájött hogy nem igaz. Ha a munkatársa, barátnője, apa (külön lakik) itt van nem beszél magába csak ha én vagyok itt. Mit tehetnék?
Az enyém is, sőt, néha én is, de ez azért van, mert lehet, túl sokat van egyedül. Én is egy időben sokat voltam magányos, egész nap egyedül voltam és elkezdtem olyan szinten magamban beszélni, hogy néha vásárlás közben is rajta kaptam magam, hogy magamnak megjegyzek dolgokat.
2015. ápr. 5. 20:47
2/11 anonim válasza:
Semmit, ne foglalkozz vele.
2015. ápr. 5. 20:48
3/11 A kérdező kommentje:
Én is szoktam hangosan gondolkodni, de ő szerintem tudja hogy magába beszél. Néha értem is és elég csúnya szavak. De tata is ilyen (anya apukája), ő olyan hangerővel beszél magába mint ha beszélgetne valakivel
2015. ápr. 5. 20:50
4/11 anonim válasza:
Én is beszélek mindenhez ha éppen k.ára unom amit csinálok. Ha tenni akarsz ellen, akkor pl segíts vagy beszélgess vele, ilyen egyszerű.
2015. ápr. 5. 20:50
5/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem tudom megkülönböztetni hogy most nekem beszélt vagy sem.
2015. ápr. 5. 20:51
6/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélgetni de nem figyel rám mindig mással foglalkozik :(
2015. ápr. 5. 20:51
7/11 anonim válasza:
Üdv a klubban.1
2015. ápr. 5. 21:05
8/11 anonim válasza:
Sajnos valószínüleg nincs kivel megbeszélnie a problémáit, nincs aki megértené őt. Ezért önmagával beszéli meg, beszili ki mindazt ami zavarja ami történt. Sokan teszenek így annyi külömbséggel hogy fejben zalik a dolog.
Azt kérded mit tehetnél? Beszélgess vele, kérdezd, erdeklődj őszintén. Persze ha nem nyitott ne eröltesd. A gyermeke vagy halgasd meg őt. És az se baj ha nem tudsz okos tanácsot adni, az is segít ha elmondhatja valakinek a dolgait.
2015. ápr. 5. 21:06
9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap este is beszélt magába, megkérdeztem mi a baj, a válasza: semmi közöm hozzá
2015. ápr. 5. 21:07
10/11 anonim válasza:
Az en anyum is ilyen, bar en mar csak nevetek rajta :D gondolj bele lesz egy gyereked majd te is beszelsz magadba akkor vissza kapja majd :D na jo nem.. kerdezd megtole milyen napja volt stb. :) beszelj vele minel tobbet aztan ha abba hagyja akkor abba hagyja .. egyebkent ez tipikus anyai valasz amit o is mondott :D nekem is ezt mondja anya ha szolok neki valamiert :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!