Szülők, Ti milyen anyagi szabályok szerint éltek együtt veletek élő, de már önálló keresettel rendelkező gyereketekkel?
#19:
Én is "gyerek" vagyok, úgymond. Nem a koromnál fogva, (21), hanem mert most éppen nincs munkám, anyámék tartanak el. Mégis úgy gondolom, hogy kell hazaadni. Anyámnak sincs semmi ingyen a boltban, sem a közműveknél.
Mindenesetre, én fogok hazaadni, szerencsére jövőhónaptól dolgozom. Meg sem fordult a fejemben, hogy ne szálljak be a közösbe. Nyilván, ha anyám-apám 3-400e-t keresne, nem hazaadnék, hanem félretenném azt a pénzt, amit hazaadnék.
Nekem a lelkemnek is jobb lesz, hogy tudok ennyit segíteni.
A 12.es vagyok, akit jól lepontoztak a gyerekek, de nem baj.
Annyit tennék még hozzá.Most vagyok 46 éves,és mikor elkezdtem dolgozni érettségi után az eü. ben,írdd és mondd:
2500 ft ot kerestem.Ami nem volt sok, még 86 ban sem.
Mégis örültem, mikor már én is adhattam,a háztartási kültségekbe,magamtól!!!
Csak viszonyításképpen:akkor az első bőrdzsekim a Centrumban 3500 ft volt....:)
Odaadtam a fizetésemből ezer ft ot, a többit félreraktam.
Igy nem volt az az érzésem, hogy élősködöm a szüleimen,mégis, félre is tudtam rakni belőle...
"A gyerek azért lakik otthon, hogy félre tudjon tenni..."
Azért lakom itthon, mert (még) a szüleim jelentik a legszűkebb családom, nem azért, hogy spóroljak! Olyan hihetetlen, hogy van, aki nem anyagi alapon marad otthon vagy nem akar "menekülni" otthonról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!