Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miert ilyen szemet velem?

Anya miert ilyen szemet velem?

Figyelt kérdés

Van egy 40 eves batyam aki egy szerencsetlenseg.

Igazabol ebbe nem mennek bele most melyebben hogy miert, de az.

Maganak olyan kiadasokat csinal feleslegesen amit a fizetesukbol mar nem tudnak fedezni ezert szaladnak anyuhoz allandoan penzert ( havi 40-50 tuti elmegy rajuk)

En meg itt allok erettsegi elott egy evvel es anyu kiakar rakni itthonrol..kb minden nap elmondja hogy hagyjam felbe a sulit es menjek el dolgozni ( 8altalanossal hova!?) mert o engem mar nem bir finanszirozni, holott alig kerek valamit. Egy nyomorult tavaszi kabatot szeretnek mert belesulok a hosszu szormes telibe es nem tud adni mert idiota tesomra es a hulye felesleges kiadasaikra megy el a penze anyunak.

Tegnap megmondta anyu mennyi a fizetese a neveloapummal egyutt

Majdnem 350.000 Ft.

En meg mar soha nem kerek semmit, a ruhaimat ugy veszem hogy kenytelen vagyok eladogatni a tobbit mint pl most is hogy ne suljek bele aprilisban a decemberi kabatomba. Meg baratnommel sincs mar nagyon kedvem talalkozni, mert o mar elvegezte a sulit es dolgozik, havi 100.000-ret keres es minden honapban jobbnal jobb ruhakat vesz, ha beulunk valahova nala mindig van penz en meg orulok ha van nalam egy 1000...es ez tok megalazo.

Mert tenyleg semmit nem kerek anyutol, megsincs ram soha penze....

Suli mellett dolgozni lehetetlenseg, mar probaltam, es az orarendem sehogy nem tudom ossze egyeztetni a sulival.

Max a szombat de az meg semmi...

Gondolom most jol szetleszek oltva de legyszi a helyzetembe is gondoljatok bele...

Anno tesomnak minden megadatott.. itt van 40 eves es meg mindig anya szoknyajat fogja.

Itt vagyok en , es valoszinuleg se egyetemre nem mehetek majd se egy okjs szakmam nem lesz mert koltozok el itthonrol jovore.

Nem nyafogok de ez szerintem egyaltalan nem fair dolog velem szemben..

2015. ápr. 4. 09:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

igen, az érettségit mindenképp csináld meg, mert azt később sokkal nehezebb lenne.

közben vagy felvételizz, ahogy más mondta, ingyenes szakra és kollégiumba, vagy kezdj el munkát keresni rögtön, és ha kicsit megerősödtél anyagilag, akkor még mindig felvételizhetsz 1-2 évvel később, vagy levelezőre is mehetsz.

viszont arra semmiképp se gondolj, hogy pénzt hazaadj a fizetésedből.

ha lesz pénzed, abból költözz el, és fizesd a szobádat.

2015. ápr. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!