Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti milyen gyakran látogatjátok...

Ti milyen gyakran látogatjátok a szüleiteket, nagyszüleiteket?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe... Azokhoz szól, akik már felnőttek, kirepültek... kortól függetlenül.

Akik gyakran látogatják: van-e belőle bármi előnyük? Van-e ennek az előnynek része abban, hogy sűrűn mentek?

Akik pedig nem: mi ennek az oka?

2015. ápr. 1. 17:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Volt egy ismerősöm,aki addig látogatta az anyukáját,amíg az pont azt az egy bútordarabot -semmi különös,régebbi,de nem nagyon értékes kredencfélét- másnak nem adta,amire ő számított,hogy majd az övé lesz.El is kérhette volna,de nem akarta,utána megsértődött.
2015. ápr. 1. 20:32
 22/26 anonim ***** válasza:

Bár még nem mondanám, hogy ,,kirepültem", azért válaszolok (egyetemista vagyok, kolis és eltartom magam).

A szüleimhez kéthetente utazok. Előny: hozok kaját.

Anyai ágról a nagymamát 2 éve nem láttam, mert nem utaztam haza nyárra. Anyukám évente egyszer megy el egy napra, régen én is mentem vele. Igazából nem tudok mit kezdeni vele, ő sem velem. Teljesen más világ, mint én.

A nagyapámat életemben kétszer láttam (elváltak nagyanyámmal) és nem is vagyok rá kíváncsi.

Apám szülei meghaltak még mielőtt születtem.

Igazából nem vagyunk rokonlátogatósak, örülünk, ha békén hagynak minket és nem kell menni sehova jópofizni.

2015. ápr. 1. 21:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Hozzánk

Havonta 1,5 havonta, de akkor hétvégére

Enné többre nincs időnk, minden program hetvégére marad, mert hétköznap estig dolgozunk

Előny: hogy találkozunk, mi frisslevegőn vagyunk. Nem hiszem,mhogy akkora előny nekik, de mi nem vendégnek megyünk, mindenből kivesszük a reszünket, ha épp kapálni kel akor kapálunk a sőlőben, ha épp borfejtes van, akkor az,mha épp nagtakarítás, akko az..stb

Nemkell hétvégén főzni, habár én szertek,mde akkor nem nekem kel kitalalni, és hiáb 1 fogást én csinálok, vagy együtt, élvezem a ngy konyhát, nekem főzőfülkémvan

Jah es anagymamám mindig ellat haza tojassal, és kertből minden jósággal.

Persze ha ez nem lennesem változtatna semmit, ugaúgy menénk hozzájuk is./ szüleim közelében laknak/

Ferjemékhez

Evente 2-3-4 alkalom

Inkább ők jönnek

Előny: találkozunk, sok dolgot meselnek,gyakrn kirándulunk, nekik ugyanez

Itt vendégek vagyunk

Gyakrabban jönnek ők, nekik előny, ha a mostohsőgorhoz mennek akkor s nalunk ebedelnek nálunkalszanak, szívesen látjuk őket csak bosszantó, hogy ne veszi a fáratságot egy egy tál rágcsálni valőra sem.a vendéglátás nála 1 pohár víz

Nagyszülő: évente 1-2 mert nemhagyja...minidg van ifogás.. Nincs előny senkinek a találkozáson felül

2015. ápr. 2. 06:23
 24/26 anonim válasza:
Nagyszüleim már sajnos nem élnek,de a szüleimet hetente hétvégén látogatom meg mindig:)
2015. ápr. 2. 09:32
 25/26 anonim ***** válasza:
A nagyszüleink sajnos már nem élnek. A szüleinket amikor időnk engedi, kb. havi egyszer. Nem azért mert származik belőle előny vagy hátrány, hanem mert nagyon elfoglaltak vagyunk, s így tudjuk megtenni. De van olyan is, hogy egy zűrösebb időszakban két havonta tudunk csak látogatóba menni.
2015. ápr. 2. 16:47
 26/26 anonim ***** válasza:
.
2015. ápr. 8. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!