Ti milyen gyakran látogatjátok a szüleiteket, nagyszüleiteket?
Egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe... Azokhoz szól, akik már felnőttek, kirepültek... kortól függetlenül.
Akik gyakran látogatják: van-e belőle bármi előnyük? Van-e ennek az előnynek része abban, hogy sűrűn mentek?
Akik pedig nem: mi ennek az oka?
Bár még nem mondanám, hogy ,,kirepültem", azért válaszolok (egyetemista vagyok, kolis és eltartom magam).
A szüleimhez kéthetente utazok. Előny: hozok kaját.
Anyai ágról a nagymamát 2 éve nem láttam, mert nem utaztam haza nyárra. Anyukám évente egyszer megy el egy napra, régen én is mentem vele. Igazából nem tudok mit kezdeni vele, ő sem velem. Teljesen más világ, mint én.
A nagyapámat életemben kétszer láttam (elváltak nagyanyámmal) és nem is vagyok rá kíváncsi.
Apám szülei meghaltak még mielőtt születtem.
Igazából nem vagyunk rokonlátogatósak, örülünk, ha békén hagynak minket és nem kell menni sehova jópofizni.
Hozzánk
Havonta 1,5 havonta, de akkor hétvégére
Enné többre nincs időnk, minden program hetvégére marad, mert hétköznap estig dolgozunk
Előny: hogy találkozunk, mi frisslevegőn vagyunk. Nem hiszem,mhogy akkora előny nekik, de mi nem vendégnek megyünk, mindenből kivesszük a reszünket, ha épp kapálni kel akor kapálunk a sőlőben, ha épp borfejtes van, akkor az,mha épp nagtakarítás, akko az..stb
Nemkell hétvégén főzni, habár én szertek,mde akkor nem nekem kel kitalalni, és hiáb 1 fogást én csinálok, vagy együtt, élvezem a ngy konyhát, nekem főzőfülkémvan
Jah es anagymamám mindig ellat haza tojassal, és kertből minden jósággal.
Persze ha ez nem lennesem változtatna semmit, ugaúgy menénk hozzájuk is./ szüleim közelében laknak/
Ferjemékhez
Evente 2-3-4 alkalom
Inkább ők jönnek
Előny: találkozunk, sok dolgot meselnek,gyakrn kirándulunk, nekik ugyanez
Itt vendégek vagyunk
Gyakrabban jönnek ők, nekik előny, ha a mostohsőgorhoz mennek akkor s nalunk ebedelnek nálunkalszanak, szívesen látjuk őket csak bosszantó, hogy ne veszi a fáratságot egy egy tál rágcsálni valőra sem.a vendéglátás nála 1 pohár víz
Nagyszülő: évente 1-2 mert nemhagyja...minidg van ifogás.. Nincs előny senkinek a találkozáson felül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!