Mit csináljunk egy apa lánya napon?
Figyelt kérdés
9 éves vagyok, apa 44 éves.2015. márc. 31. 11:13
1/6 anonim válasza:
Milyen hobbitok van? Most lenne az az apa-lánya nap? Hol laktok? Szerintem jó ötlet lehet a cukrászda, Tropicarium (ha fővárosiak vagytok), mozi, de pl. lehet van olyan múzeum is, ami mindkettőtöket leköt (mi a közlekedési múzeumot szeretjük apámmal, vonatmániások vagyunk). Állatkerthez sajnos rossz idő van:( Egyébként akár pecázni is elmehettek, ha mindketten szeretitek.. vagy biciklitúrára.
2/6 anonim válasza:
Filmezés,étterem,közös bevásárlás,vásárolgatás,mozi,
kirándulás,múzeum látogatás,park séta,pecázás,sportok űzése.Mi mindig ilyeneket csinálunk.
15/L
3/6 anonim válasza:
Mi apukámmal uszodába jártunk. Úszás után pedig beültünk a szaunába beszélgetni.
Vannak fedett aquaparkok is. Mehettek kirándulni.
Írj picit magadról miket szeretsz, úgy könnyebb tanácsot adni.
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Ócsán lakunk. Most tavaszi szünetben szeretnénk elmenni. Apukámnak fáj a térde, így nem tud sportolni. A cukrászda jó ötlet.Pecázni nem szogtunk elmenni.Nincs családi kocsink, csak teherautónk van. Valami olyan helyre gondoltunk mint mondjuk a cukrászda, vagy valamilyen rendezvény.
2015. ápr. 3. 17:13
6/6 A kérdező kommentje:
Van egy öt személyes kocsink,így több helyre is eltudunk menni. 2005 november 15-én születtem, vagyis holnap lesz a szlinapom. Jó lenne elmenni valami közeli helyre ahol nincsenek olyan sokan, mégis gyönyörű az egész, jót tudunk beszélgetni stb...
Olyan helyre ahova nem kell belépő és vasárnap is lehet menni.
2015. nov. 14. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!