Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell hétvégén felkelteni...

Miért kell hétvégén felkelteniük korán csak azért mert miért ne?

Figyelt kérdés

Szüleim hétvégén állandóan felkeltenek korán, ami eléggé zavar, mert hétközben napi 5 órákat alszom kb, hétvégén szeretnék pihenni.

És nem azért keltenek fel, mert dolog lenne. Ha segítenem kell, zokszó nélkül megyek és csinálom amit kell, de csak azért ébresztenek, mert miért ne. 10-11 között magamtól is felébredek azért, tehát nem délután 4-ig aludnék..

Nem konkrét megoldást szeretnék, nem olyan sokára úgyis elköltözök itthonról, de valakinek van ötlete, hogy MIÉRT?

2015. márc. 29. 15:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Beszéld meg velük. Állj ki magadért!
2015. márc. 29. 15:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémek is ezt csinálták. Amikor nem volt dolog, sose értettem... Volt hogy apának kellett a kertben segíteni, az más, akkor szavam se volt, keltem, mentem.

Valószínűleg szeretnének együtt reggelizni veled, stb. És hogy az ebéd se csússzon félre.. ha 11-kor kelsz, nem biztos, hogy tudsz ebédelni.

Inkább feküdj le ebéd után fél órát-órát aludni.. abból biztos nem fognak felkelteni. (Mármint ha nem tudod velük megbeszélni, hogy hagyjanak).

2015. márc. 29. 15:22
 3/16 A kérdező kommentje:
Ők soha nem reggeliznek, ebéd meg nincs 1 előtt, tehát nem ez a gondjuk :/
2015. márc. 29. 15:23
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Az enyémek is ezt csinálták, ráadásul a barátom is felkelt 10 körül (12-re járok dolgozni hétköznap), mert hogy nem jó a szervezetnek, ha össze-vissza van a lefekvés-ébredés.
2015. márc. 29. 15:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tőlük már megkérdezted?
2015. márc. 29. 15:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, annyit mondtak hogy mert ők is felkelnek korábban, akkor én is.
2015. márc. 29. 15:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tartjak megszokottnak. Nalunk is mindig igy volt, es kiskoromtol fogva hittem, h masoknal is. Aztan kiderult, h pl ferjem szulei kb delig alszanak,ami nekem nagyon fura
2015. márc. 29. 15:28
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
És ha kulccsal bezárnád a szobád ajtaját?
2015. márc. 29. 15:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem zárható, meg akkor dörömbölnének :D
2015. márc. 29. 15:38
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Kívülre húsz centis szivacsot ragasztani? :D
2015. márc. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!