Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Menekülnék otthonról! Hasonló...

Menekülnék otthonról! Hasonló helyzetben lévők: Létezik kiugrási lehetőség?

Figyelt kérdés

Már egyre nehezebben bírom elviselni a szüleimet. Hosszú évek óta tart ez az állapot és egyre csak rosszabb lesz. Azóta mély depresszióba süllyedtem, több súlyos és kevésbé súlyos betegségem is kialakult és rájöttem, hogy ők egyre inkább élvezik ezt a helyzetet, amiben élnek. Adósságokat felhalmozva, a koszban, a mocsokban, csótányokkal teli lakásban dohányozva, italozva és nyugtatókat szedve.

Ha elmegyek dolgozni, lerabolják a pénzemet, nincs semmi sem biztonságban tőlük. Csak érettségim van meg valamennyi angol nyelvtudásom, ezzel nem tudok olyan munkát találni, amiből el tudok költözni. Ha pénz szagot éreznek, egyből beindulnak.

Az egyetlen esélyem a menekülésre, ha a költözéssel együtt lenne munkám amiből tudnám fizetni annak költségeit, ahol lakom és jutna enni.

Ilyen jellegű problémákkal nem szeretnék egyetlen munkáltató elé sem állni, mert biztos lenne, hogy nem alkalmaz.

Már oda jutottam, hogy bármit elvállalnék. Ház körüli munkák lakhatásért cserébe, akár egy poros kis pincében, bármit, ami fizikailag annyira nem megterhelő, hogy a betegségeim miatt tudom végezni.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Kihez fordulhatnék? Változtatni szeretnék az életemen, de ez csak úgy megy, ha teljesen új életet kezdek.

2015. márc. 28. 14:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Látom sokan mèg mindig nem értik. Ingyen sehol senki nem lakhat. Ezért nyúlhatják le a pénzem és ezért nem tehetem bankszámlára. Mert amíg nem tudok annyi pénzt megkeresni amiből el tudok költözni, addig nem szítom tovább az elmérgesedett viszonyt
2015. máj. 3. 13:12
 22/26 anonim ***** válasza:
keress 1 rokont aki odavenne téged, vagy nagyszülő aki tudna segíteni, vagy barát vagy barátnő akihez odaköltözhetnél ideiglenesen. keress munkát ha elköltöztél és spórolj 1 kis pénzt össze és lépj tovább.
2015. máj. 3. 16:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Barátokkal, barátnőkkel is lehet közösen albérletbe menni.
2015. máj. 3. 16:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Már miért ne tehetnéd bankszámlára a pénzed? Ne hagyd hogy ellopják a tiéd az a pénz.
2015. máj. 3. 20:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Fiú vagy lány?
2015. máj. 3. 21:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Csak a hülye kifogások!! Bankszámlán gyűjtheted a pénzed! Azt csak te tudnád levenni, ők nem!!
2015. júl. 19. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!