Mit tegyek? Idén egyetemi feltételi, és úgy érzem, csak menekülnék otthonról?
Menj nyugodtan egyetemre, lehetőleg másik városban. Önállóságot tanulsz és kialakíthatod a saját életedet. Én is így tettem, és egy percig sem bántam meg. Nekem is nyomasztó volt otthon a légkör (becsúszott gyerek vagyok, ezért félbetört karrier, rossz kényszer házasság stb.), azóta teljesen kiegyensúlyozott vagyok. Akikkel csak régen találkoztam, mind megjegyzik, hogy szinte kicseréltek.
26N
Hát. eleve az unokaközpontú szülő már önző. A leírás alapján a szokásos probléma: bocs, de elég egyszerűnek tűnnek a szüleid. Abban meg szinte teljesen biztos vagyok, h a nem fogadnák el, h meleg vagy. Egy megoldás van: minél hamarabb elköltözni és kiépíteni egy saját életet.
Sztem ne mondd el, h meleg vagy, nagy eséllyel csak rontanál a helyzeten.
Most mi a kérdés? Mindenképpen menj egyetemre! Akkor talán elmehetsz kollégiumba is.
Ha tudod, hogy a szüleid rosszul reagálnának akkor szerintem felesleges elmondani nekik legalábbis addig amíg önálló nem vagy. Ez meg olyan butaság, hogy melegeknek nem lehet gyereke. Legfeljeb kicsit bonyolultabb a dolog, de valahogy meg lehet oldani. Én heteró vagyok, mégsem akarok gyereket soha, szóval ha a szülőm unokaközpontú akkor jól megszívta, ehhez nem kell melegnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!