Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Idén egyetemi...

Mit tegyek? Idén egyetemi feltételi, és úgy érzem, csak menekülnék otthonról?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok, anyu pedig unokaközpontú. Egyébként sem túl jó a kapcsolatom sem anyámmal sem nevelőfaterommal. Minden az én hibám, minden pénzt rám költenek... Mondják, de persze az egyik alkoholista, a másik meg dohányzik. És ha nem tetszik, "Mehetek apámhoz". És még erre a melegség is, amiről (még) nem tudnak. Nem tudom, egyáltalán el mondom-e nekik.
2014. nov. 27. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos vagy:) menj el egyetemre! Nincs semmi baj, élvezd az életet ! Egyelőre nem kell coming outolni:) a kisfiam képzeld el 8 éves, a ferjem allandoan piszkálja mert szerinte meleg :( én őt is imadom, ugyanúgy mint a testvéreit , 3 gyerekem van . Aggódom érte, mi van ha tenyleg az lesz, nehéz lesz az élete ! De akkor is büszke lennék rá. Csak jobban félteném... Ebben a rideg világban több bántás érné...
2014. nov. 27. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok: 36/N
2014. nov. 27. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Menj nyugodtan egyetemre, lehetőleg másik városban. Önállóságot tanulsz és kialakíthatod a saját életedet. Én is így tettem, és egy percig sem bántam meg. Nekem is nyomasztó volt otthon a légkör (becsúszott gyerek vagyok, ezért félbetört karrier, rossz kényszer házasság stb.), azóta teljesen kiegyensúlyozott vagyok. Akikkel csak régen találkoztam, mind megjegyzik, hogy szinte kicseréltek.

26N

2014. nov. 27. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát. eleve az unokaközpontú szülő már önző. A leírás alapján a szokásos probléma: bocs, de elég egyszerűnek tűnnek a szüleid. Abban meg szinte teljesen biztos vagyok, h a nem fogadnák el, h meleg vagy. Egy megoldás van: minél hamarabb elköltözni és kiépíteni egy saját életet.

Sztem ne mondd el, h meleg vagy, nagy eséllyel csak rontanál a helyzeten.

2014. nov. 28. 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Most mi a kérdés? Mindenképpen menj egyetemre! Akkor talán elmehetsz kollégiumba is.

Ha tudod, hogy a szüleid rosszul reagálnának akkor szerintem felesleges elmondani nekik legalábbis addig amíg önálló nem vagy. Ez meg olyan butaság, hogy melegeknek nem lehet gyereke. Legfeljeb kicsit bonyolultabb a dolog, de valahogy meg lehet oldani. Én heteró vagyok, mégsem akarok gyereket soha, szóval ha a szülőm unokaközpontú akkor jól megszívta, ehhez nem kell melegnek lenni.

2014. nov. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!