Hogyan valljam be a szüleimnek, hogy meleg vagyok?
Nem kell "bevallani" semmit, mert nem követtél el semmi rosszat. Viszont ha rám hallgatsz, akkor nem mondod el nekik.
Rosszul is elsülhet: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..
Hát ez kírály azt hitem, hogy csak én vagyok ekkora szarban (már bocsánat) . Én 15 vok és biszex , de erősebben vonz a meleg kifejezés . Nem tudom, hogy miota vagy meleg, de nálam az ovi végén kezdődött . Onantól minden megváltozott és legszivesebben kinyirnám magam amiért meleg vagyok . A legjobban az tesz rá még egy lapáttal, hogy keresztény az egész család és leginkább ez szomorít el, hogy mélységes csalódást okoznék nekik. A vicc a dologban hogy azzal, hogy keresztény családban vagyok, kordában tudom tartani valamennyire a homoszexualitásom . Amúgy meg semmiképpen se mond el nekik mert szerintem sejtik vagy legalábis kapisgálnak valamit . Én például sosem fogom elmondani, vagy nem tudom .Az a lényeg, hogy még semmi képen se mond el nekik
Tudom, hogy nagyon bánt meg minden de bird ki .Most 15 évesen sokkal jobban el tudom magam fogadni magam . Ja ha van kedved beszélgetni akkor írj vissza. Őszintén szólva örűlök, hogy egy cipőben járunk. :)
"mélységes csalódást okoznék nekik"
Milyen csalódást? Csalódni az tud akinek elvárásai vannak. Keresztény embereknek meg elfogadónak kéne lenniük. Szülőként meg Pláne el kéne fogadniuk a gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!