Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Titeket zavarna, ha a...

Szülők! Titeket zavarna, ha a lányotoknak lenne egy tőle 13 évvel idősebb barátnője?

Figyelt kérdés
Ha a 17 lányotok olyan lenne, aki sokak szerint érettebb a korosztályánál és látnátok is, hogy jobban elbeszélget felnőttekkel, akkor, ha lenne valaki akit nem zavar a korkülönbség akkor engednétek, hogy barátkozzon vele? Úgy, hogy a felnőtt teljesen normális, jól tanult, nem viszi bele a gyereket hulyesegekbe, hanem pont az ellenkezoje, probalja jo utra terelni, jo tanacsokat ad neki sok mindenben es jo hatassal van ra. Nyilvan ez a szulo dolga lenne, de a lany neha jobban elfogadja egy kivulallotol ezeket. Eljárnának mondjuk kávézni és beszélgetni, moziba, sétálni, amit egy akarmilyen másik barátnőjével is csinálna. Szóval így engednétek neki?
2015. márc. 27. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom hogy 1 30 éves nő miért nem barátkozik a saját korosztályával, nem érzem hogy ez helyes, szerintem oda kell figyelni, mert a 30 éves lehet hogy még mindig 17 évesnek érzi magát, nem nőtt fel. én odafigyelnék a gyerekemre.
2015. ápr. 1. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
1. más 1 23 éves és 35 éves nő barátsága , mert a 23 éves már felnőtt ember, de a 17 éves még gyerek.
2015. ápr. 1. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, persze, egy normális embernél csak az számít, hogy emberileg rendben van, nem pedig az, hogy a személyi igazolványában milyen szám áll.

Ha 30 éves is az a csaj, lehet, hogy éretlenebb a korához képest, és ezt nem úgy értem most, hogy vihog és nem tudja a dolgokat kezelni, hanem úgy, hogy jobban érzi magát olyan korúak között, akik fiatalabbak nála, mert valahogy jobban a helyén van. Van ilyen.

Ahogy fordítva is, fiatalabb is lehet korán érőbb, hogy csak a jóval idősebbek között van a helyén.

Szóval szerintem teljesen nyugodtan barátkozzatok! :)

32/L

2015. máj. 27. 00:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki rájött, hogy magadról írtad ki a kérdést :D

19 vagyok, és két "legjobb barátnőm" van: egy huszonkét éves lány, akivel még gimiben lettem jóba és egy 57 éves kínai hölgy, aki a házunkba költözött a családjával. Ezen kívül egy volt tanárommal is jóban vagyok, ő 52 éves (nő).

Nekem mondjuk full zűrös kamaszkorom volt és mással se jártam, mint problémával. Ezek után az, hogy most "csak" fura barátaim vannak, megváltás a szüleimnek; pláne, hogy összekaptam magam, jó érettségiket írtam, ezek után egy szavuk nem volt.

Nem lehet, hogy tudnak valamit a barátnődről, amit te nem?

2015. jún. 3. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!