Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gusztustalan szerintetek?

Nem gusztustalan szerintetek?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy anyámnak már kb. egy éve szeretője van apám mellett.

Régen mindig nagyon anyáskodó volt, nagyon sokat stresszelt, folyton az volt az érzésem, hogy megfojt az aggodalmával, egy éve viszont teljesen kifordult magából : olyan, mint sokszor el lenne szállva, nem aggodalmaskodik már annyit, valahogy sokkal távolabbnak érzem magamtól.

Ma hazajöttem az egyetemről ( távol vagyok ) és mindössze megölelt és ment is vissza a szobájába, mintha egy átlagos nap lenne.

Apám párszor meg is jegyezte viccesen, hogy " itthon van a lányod, miért nem ülsz vele ? " , de erre persze csak hasonlóan viccesen elengedte a füle mellett. Apám persze nem tud semmit az egészről.

Esküszöm először érzem életemben azt, hogy most már tudom miért távolodnak el a gyerekek a szülőktől. Nekem eddig a szüleim voltak a " leg "-ek az életemben, de most teljesen kiábrándultam belőlük. Azt érzem már egyáltalán nem azok az emberek, akiket én szerettem.

2015. márc. 26. 20:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9 - Így van. De amúgy írtam már, nem kutattam utána. Tényleg véletlenül láttam meg és bár ne láttam volna. Hogy lehet valaki annyira elszállva, hogy a másik orra előtt írja az SMS-t és ne féljen attól, hogy a másik odanéz ? Ebből is látszik, hogy már alig gondolkozik bármin is. . .
2015. márc. 26. 20:42
 12/18 A kérdező kommentje:

#10 - menjél már kapálni és ne itt csillogtasd a hatalmas ürességet a fejedből

köszi

2015. márc. 26. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:
10%

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

És NEM,nem vesszük be, hogy egyetemista vagy, és hogy egy egész blikkbe illő románcot láttál "véletlenül"

:D:D:D::D Szánalmas vagy.

2015. márc. 26. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

a, Beszélj anyádal hogy tudsz a szeretőjéről és nem tartod jó dolognak hogy apád háta mögött csalja orba-szájba és mondja el az apádnak vagy ha ő nem mondja el akkor te fogod megtenni.

b, nem mondod el apádnak és nem beszélsz anyádal, apád később rájön és megviseli a dolog és számon kér téged hogy te biztos tudtad és nem mondtad el neki! csalódik bennetek és odáig fajul a helyzet hogy öngyilkos lesz

2015. márc. 26. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Az ember csak öregkorából visszafelé tudja megérteni azokat az érzéseket, amelyeket valamely korábbi életszakaszában esetleg már ő is átélt valamilyen formában. Anyád abban a korban van, amikor vágyna a szerelem heves érzésére és apádat legfeljebb szeret meg tiszteli, de ezt az érzést már vele nem fogja átélni. Lehet, hogy apád ugyanígy van ezzel. Az ember 40 felett nagyon meggondolja, hogy rúgjon-e fel mindent egy bizonytalan jövőért, vagy próbálja mégis megélni az élményt az éppen adott körülmények között, amikor a titkolózás még egy extra izgalmat is jelent.
2015. márc. 26. 20:52
 16/18 A kérdező kommentje:

#15 - Én értem ezt. Végiggondoltam ezt. Ennek ellenére nem hiszem el, hogy idáig jutottunk.

Nem akarok kérkedni, de a mi családunk mintaszerű volt. Mindig megvolt a tisztelet, a béke, az együttérzés, a boldogság, az értelem.

Sokszor elgondolkozom azon, hogy mi történt velünk, mikor változott minden meg, hogyan fajult el idáig.

2015. márc. 26. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:
29%
A szuleid kapcsolataba nem latsz bele. Valoszinu, hogy vmi nincs koztuk rendben, aztan vigaszhoz nyult anyud. Ettol fuggetlenul oke gusztustalan, de nem ertem mit varsz. Mintha feltekeny lennel, vagy nem is tudom. Olelesnel tobbet mit varsz? Csokolgasson?
2015. márc. 26. 21:08
 18/18 anonim ***** válasza:
66%-os, ne beszélj többes számban, itt csak te vagy elme roggyant...
2015. márc. 27. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!