Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya elküldött iskolába...

Anya elküldött iskolába lázasan, betegen. Mit tudok tenni ellene? Betegen nem suliba a helyem, hanem otthon pihenni.

Figyelt kérdés
Nem mellesleg elmúltam 18...
2015. márc. 25. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Vegyél be egy algopyrint vagy rubophent, és menj iskolába! És igyál sok folyadékot!
2015. márc. 25. 09:10
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Mennyi volt a lázad, amivel anyukád nem engedett otthon maradni?

Mert a tanácsom erősen függne attól, amit erre válaszolnál.

2015. márc. 25. 09:21
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
Anya biztos jobban ismer téged, mint mi, te szegény, beteg, lázas gyermek... Tuti nem először játszod el ezt a mókát, ezért átlát a trükkjeiden.
2015. márc. 25. 09:41
 14/20 anonim ***** válasza:
14%
Nem rakhat ki. Kiskorú vagy...ideje lenne kicsit felnőttként gondolkozni, jövőre az leszel..
2015. márc. 25. 10:31
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Nekem csak annyi a véleményem, hogy ideje felnőni. Én anyaként ha beteg-lázas vagyok, a gyerekemet akkor is el kell lássam ráadásul semmi segítségem sincs, mégis megoldom. Nem a világvége, elhiheted, csak akarni kell. Ez az egyik a másik, hogy telóról írkálsz suli időben? Vagy nektek hogy van órátok ilyenkor? Ha fél4-re hazaérsz akkor gondolom már suliban kéne lenned...
2015. márc. 25. 10:59
 16/20 A kérdező kommentje:

38,5 fokos volt.

Igen mobilozok órán.

Nagykorú vagyok

2015. márc. 25. 22:21
 17/20 anonim ***** válasza:
17%
Ha órán tudtál mobilozni akkor olyan beteg mégsem voltál. Végül is kibírtad. Amúgy meg, jó lesz hozzászoknod, mert ha dolgozni fogsz 39 fokos lázzal is bemész dolgozni. Sok munkahely nem tolerálja ha betegállományba megy az ember.
2015. márc. 25. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg 38,5 fokos lázzal mindenkinek otthon a helye.

Arra meg, hogy ebben az országban félholtan sem lehet elmenni betegszabira, siralmasnak és elszomorítónak találom, nem pedig a kibírható áldozatnak

2015. márc. 26. 01:05
 19/20 anonim ***** válasza:

12. vagyok ismét.

38,5 fok (hónaljban, szabályosan mérve) betegség, amivel ágyban kell feküdni.

Persze az én véleményemmel nem sokra mész, ha anyukáddal állsz szemben. :-(

Az alábbiakkal tudsz érvelni:

- lázasan nagyobb eséllyel ér közlekedési baleset (még gyalogosan is!);

- ha vírus okozza, megfertőzheted osztálytársaidat is;

- ráadásul a szervezeted legyengül (mivel lázasan pihenés kellene neki, nem mozgás és munka), és súlyosabb szövődmények is kialakulhatnak. Pl. egy pitiáner vírusfertőzésből tüdőgyulladás, mellhártya-gyulladás, arcüreg-gyulladás lehet.

Megmondom őszintén, alaposan megdöbbentem, hogy létezik olyan édes(?)anya, aki a gyerekét ilyen lázzal nem ágyba, hanem iskolába küldi.

Más:

Aki 39 fokos lázzal munkába megy, nyugodtan tegye, csak engem ne fertőzzön meg. 42 éves vagyok, dolgozom, családom van, de eszem ágába nem jutna 38 fok feletti lázzal dolgozni menni.

2015. márc. 26. 12:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Szeretném megosztani azzal a kedves hosszászólóval, hogy bár semmi közöd hozzá, de Németországba költözöm, ott pedig ALAP hogy betegen szabadságra mehetek, orvosi igazolással.
2015. márc. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!