Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez egyedi viselkedés egy...

Ez egyedi viselkedés egy alkoholistától vagy jellemző rájuk?

Figyelt kérdés

Apám alkoholista, és persze tagadja, de van neki egy olyan mániája,hogy mindent ő csinál, tehát kitakarítom a házat, örül neki, majd 2 nap múlva felhozza,hogy mindent ő csinál ő takarítja a házat, ő csinál mindent és mindenkinek ezt mondja, hogy azért fáradékony mert minden feladat ráhárul, és így nem bírja, ezért néha jár neki egy pohár sör is, tehát ha a kocsmában látják,akkor ez azért van, de max egy pohár ami 200 forint és nem több, ezen kívül minden pénzt a családra költ.

Először azt hittem,hogy azért mondja mert csak így kerek az "én nem vagyok alkoholista" mese, de annyira elszántan és komolyan mondja,hogy szerintem ezt ő tényleg így éli meg,csak nem tudom,hogy ez már az agysejtek pusztulásának eredménye vagy valami féle más betegség?

2015. márc. 20. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Én is 57% vagyok, de egy másik, ne tévessz össze a fenti idiótával :D

Szóval: az én anyám pont ugyan ilyen... Annyi kivétellel, hogy ő nem jár kocsmába (mondjuk, ezt ő állítja, amíg otthon laktam, addig biztosan nem járt, viszont mostanában mindig arra panaszkodik, hogy amikor kutyát kiengedi az udvarra, az folyton lelécel és a kocsmába megy.mez elgondolkodtató, hogy miért pont ott köt ki a kutya, talán megszokta, hogy ott találja a gazdit? :) nem tudom, nem is akarom tudni, így is ég miatta a pofámról a bőr...)

Az én anyám azt is megcsinálta egyszer velem, hogy hajnalban felébresztett, hogy fessük ki a konyhát. Mondom, oké, ez az, csináljuk, már úgyis unom a fehér falat. Kb 1 óra eltelete után azt vettem észre, hogy egyedül dolgozok, mert ő villámgyorsan lerészegedett nagyjából reggel 9-re és az egész napot átaludta. Utána büszkén mesélte mindenkinek, hogy kifestette a konyhát. Én meg csak lestem, hogy most ezt ő el is hiszi, mikor az ecsetet a kezébe se fogta?! És sorolhatnám, mindenre azt mondja, hogy ő csinálta. A kedvencem az az, hogy ő véres verejtékkel felnevelt engem. Ezen hülyére röhögném magam, ha vicces is lenne, mert én 5 éves koromban már kisszéken álltam a tűzhely mellett és főztem az ételízesítős vizet, meg bele a tésztát, hogy legyen mit ennem. Így nevelt fel Ő engem... De nem vagyok hálátlan, meghajolok nagysága előtt, tisztelem benne, hogy 40 év masszív piálásba még mindig nem sikerült beled..öglenie.

2015. márc. 20. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Az exem is hasonlo pias volt. Mindent o csinalt, es azert kellett innia mert maskepp nem tudta elviselni a sok munkat es az azzal jaro feszultseget.. ez a pult megtamasztasabol es a pohar felemelesebol allt. Allandoan azzal bsztatott, hogy nem segitek neki. A massziv piasok elbutulnak, megvaltozik a szemelyiseg szerkezetuk... ok ezt tenyleg igy gondoljak. Ja es o nem alkoholista, mert csak sort iszik es nem minden nap.
2015. márc. 20. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:
megdobbento az emberek keptelensege az erto olvasasra...aki nem ertette elosre az egyaltalan teljes erteku ember? Vagy valami ertelmi fogyatekos? csodalkozom, hogy egyaltalan a ki-es belegzes megy meg ezeknek kulon extra magyarazat nelkul. JEZUSOM...
2015. ápr. 16. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!