Volt olyan akinel a szülő talált óvszert es mégis kiakadt h mi. Ez?
persze ha talál a szülő előjönnek a sablonos válaszok, hogy órán kaptuk, vagy csak kiváncsiságból vettem, kaptam szülinapra poénból.
nem kell ezeket elhinni, de sajnos ez van, a szülőnek nem sok beleszólása van a dologba. inkább örülni kell, hogy védekeznek.
nekem is talált egyszer régen anyukám, mert kinthagytam az ágyam mellett a földön a dobozt.. és láttam utána hogy volt bent a szobámba összegyűjteni a szennyest. szóval tuti látta, de nem említette. akkor lettem nagykorú.
10-es komolyan megérnél egy bannt :D
Ha téged nem érint a dolog, hogy például 20 évesen is képes volt kiakadni a szülőd rajta, akkor kérlek kímélj már meg a kötözködő kérdéseidtől :D De megnyugtatlak, biztos van akinek még 21 évesen is kiakadna a szülő (elég gáz, de van ilyen)
nekem inkább anyám mondta, hogy legyen nálam, meg megmutatta, hogy hol tartja, vészhelyzet esetére.. :D :D ezt akkor, amikor 14-5 voltam.
20/L
Szerintem sem mindegy egyáltalán, hogy egy 14 vagy egy 20 évesről beszélünk...
20 évesnél meg sem említeném, sőt egy 17 évesnél sem. 16-nak megemlíteném, de nem haragudnék, csak szólnék, hogy nyugodtan forduljon hozzám, ha van valami kérdése.
14-15 évesnél pedig valószínűleg azt gondolnám, hogy felvilágosítóóráról van, de azért rákérdeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!