Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt olyan akinel a szülő...

Volt olyan akinel a szülő talált óvszert es mégis kiakadt h mi. Ez?

Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha a 14 eves gyerekemnel kotont talalnek, visszakuldenem a szobajaba barbizni
2015. márc. 19. 21:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

persze ha talál a szülő előjönnek a sablonos válaszok, hogy órán kaptuk, vagy csak kiváncsiságból vettem, kaptam szülinapra poénból.

nem kell ezeket elhinni, de sajnos ez van, a szülőnek nem sok beleszólása van a dologba. inkább örülni kell, hogy védekeznek.

nekem is talált egyszer régen anyukám, mert kinthagytam az ágyam mellett a földön a dobozt.. és láttam utána hogy volt bent a szobámba összegyűjteni a szennyest. szóval tuti látta, de nem említette. akkor lettem nagykorú.

2015. márc. 20. 06:21
 13/18 A kérdező kommentje:

10-es komolyan megérnél egy bannt :D

Ha téged nem érint a dolog, hogy például 20 évesen is képes volt kiakadni a szülőd rajta, akkor kérlek kímélj már meg a kötözködő kérdéseidtől :D De megnyugtatlak, biztos van akinek még 21 évesen is kiakadna a szülő (elég gáz, de van ilyen)

2015. márc. 20. 06:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem inkább anyám mondta, hogy legyen nálam, meg megmutatta, hogy hol tartja, vészhelyzet esetére.. :D :D ezt akkor, amikor 14-5 voltam.

20/L

2015. márc. 20. 07:02
 15/18 anonim ***** válasza:
18 éves elmúltam és nem óvszert, hanem fogamzásgátlót talált nálam anyukám. Teljesen kiakadt rajta.
2015. márc. 20. 08:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam találtam egyet, lehettem vagy 13 éves... Egy újsághoz adták ajándék gyanánt. Anya nagyon kiakadt, apa lazábban kezelte, ő gondolta hogy valami hasonló módon jutottam hozzá, nem használatra vettem. Az is igaz, hogy olyan rusnya tini voltam, hogy szerintem senki sem akart volna megfektetni, meg elég sokáig nem igazán érdekeltek a fiúk.
2015. márc. 20. 08:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem mindegy egyáltalán, hogy egy 14 vagy egy 20 évesről beszélünk...

20 évesnél meg sem említeném, sőt egy 17 évesnél sem. 16-nak megemlíteném, de nem haragudnék, csak szólnék, hogy nyugodtan forduljon hozzám, ha van valami kérdése.

14-15 évesnél pedig valószínűleg azt gondolnám, hogy felvilágosítóóráról van, de azért rákérdeznék.

2015. márc. 20. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:
20 éves koromban anyám teljesen kiakadt rajta, úgy, hogy 3 éve voltam együtt a pasimmal, és teljesen egyértelmű volt, hogy szexelünk. Mégis kiakadt. Mai napig nem értem. :D
2015. márc. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!