Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Túl sokat keresek, anya...

Túl sokat keresek, anya féltékeny. Mit csináljak, mondjak fel?

Figyelt kérdés

Az ő ismerőse révén jutottam hozzá ehhez a munkához. Napi 4 órás munka, 300.000 bruttót keresek, a feltétel annyi volt, hogy elkezdjem azonnal az iskolát hozzá, természetesen csinálom.

Anyának csak 8 általánosa van, de ahhoz képest baromi jól keres ő is, 8 órában dolgozik nettó 200.000ftért.

Szörnyen féltékeny rám, úgy érzem, már lassan gyűlöl. :(

Középsuli mellett végig dolgoztam, nem büdös a munka, tudhatná ő is, miért kell féltékenynek lennie?

Természetesen adok bőven a rezsibe, magamnak főzök vagy rendelek kaját, semmi pénzébe nem kerülök. (elköltözni még nem szeretnék, mert így nagyon sokat félre tudok tenni)

2015. márc. 17. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mondj fel. Ne törődj anyukáddal, inkább örülhetne, hogy jó helyed van. Bár sajnos az én anyám is ilyen, borzasztó irigy arra, hogy mennyit keresek. Mikor felhívtam, hogy előléptetnek, akkor sem gratulált egy szóval sem, csak rögtön jött a gúnyos "marha jó neked" meg ilyenekkel...
2015. márc. 17. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én háromszor annyit keresek mint édesanyám, de sose fêltékenykedik, inkább büszke rám és tudja, hogy ha bàrmikor anyagi támogatásra van szüksége mindig számithat rám.

Sztem beszéld meg vele a dolgot, de az állásod ne hagyd ott!

2015. márc. 17. 20:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sántít. Hol adnak 4 órás munkára 300 000 ret? És 8 általànossal 200 000 ft? 3 szakmával nem keresek ennyit és 8 ill 12 órába. Hm

.

2015. márc. 17. 20:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Jó kapcsolatok....

A felmondást természetesen nem gondoltam komolyan, még egy ilyen tuti nem lenne az életben.

2015. márc. 17. 20:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
200 ezret meg elhiszem, 8 altalanossal. Egy ismerosom ennyit keres, viszont rengetget dolgozik. De ez a 300 ezer 4 oraert...tul szep, hogy igaz legyen.
2015. márc. 17. 20:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerinted én gondoltam ezt valaha? Ha gondoltam volna, nem güriztem volna mekiben évekig.
2015. márc. 17. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenkinek vagy 3 diplomája van és még a Mekibe sem veszik fel, vagy 8 általánossal félmillákat keres.
2015. márc. 18. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!