Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a baj, én lennék...

Velem van a baj, én lennék féltékeny?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.Van egy unokatesóm 13 éves elméletileg most fog ballagni nekem anyámmal nem jó a kapcsolatom. 13 évesen ott hagyott a nevelőapámnál,aki pedofil anyám a mostani barátja előtt letagad hogy nekem az anyám meghalt. Mai napig is ez van.Van egy féltesóm ő velük él én már rég eljöttem tőlük,anyámmal ha talizok csak elhord mindennek de nem ez a lényeg,ami idegesít,nekem soha életembe 100 ft-ot nem adott! Nem költött rám de nem is vártam ez a lényeg.Most az hogy van ez az unokatesóm és most fog ballagni és anyámék adnak neki 150.000 ft-t meg egyiptomi utat,a szüleitől is kap csak 200.000 ft-okat meg a mamájától is.Az a csaj egy nap alatt kap vagy 700.000 ft- ot! De minek egy 13 évesnek? Lehet csak én vagyok a hülye és a féltékeny,hogy velem anyám nem törődik és 100 ft-ot sajnál:(

2014. márc. 15. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Nem féltékenység a neve, hanem irígység!
2014. márc. 15. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jogos...az irigység,mert tudod sose adnék úgy és olyan ajandékot egy másik gyereknek ha az enyémnek kevesebbet se tudok megadni.
2014. márc. 15. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy féltékeny, inkább rosszul esik neked, hogy a te anyukád 100ft-ot se ad neked. Ez teljesen normális, énis így éreznék a helyedben. :(
2014. márc. 15. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a baj. Ezzel a h.lye, önmagából kifordult világgal van a baj, ahol egy ballagásért százezreket fizetnek a kedves rokonok. Miközben a másik gyereküket semmibe veszik. Egy igazi anya nem tud különbséget tenni gyereke, meg gyereke között.
2014. márc. 15. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező anyja letagadja, soha nem támogatta és még ő az irigy?? Ezt komolyan gondoltátok?
2014. márc. 16. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!