Van olyan, amit nem tudsz a szüleidnek megbocsátani?
Nem feltétlenül szíjjal verésre, vagy komoly bántalmazásra gondolok, hanem olyan apró gonoszságra, ami a döntéseidet, személyedet támadja. Személyes példával tudom a legjobban elmesélni: a jelenlegi párom egészen más karakter, mint az előző barátom. Anyám imádta az előző barátomat, de ő egy lusta, tutyimutyi gyerek volt, nem hozzám való. A mostani barátom határozott, törtető típus, nem egy "kezesbárány". Anyám többször is hangoztatta, hogy az előző barátomat mennyivel jobban szerette, mert ő olyan kedves fiú volt.
Mikor összeköltöztem a jelenlegi párommal, kértem anyát, hogy pár személyes cuccomat hozza el maguktól. Mikor megkaptam a cuccaimat, akkor belecsempészve a dobozban ott volt rengeteg közös kép az exemről, tőle kapott ajándékok, stb. Ezeket nyilván nem kértem, és nagyon rosszul esett, hogy anyám ennyire nincs tekintettel a jelenlegi kapcsolatomra, hogy az előző barátommal készült képeimet, tőle kapott ajándékokat önkényesen idehozta nekem, a jelenlegi párommal közös lakásunkba.
Ez szerintem pont egy apró gonoszság, amit nem tudok megbocsátani.
A ti történetetekre vagyok kíváncsi. Nálatok volt ilyesmi?
Bár ez egy csepp a tengerben és nem emiatt neheztelek rá igazán, de íme:
Kb 7 éves koromban anyum mögött álltam, ő szerencsétlenül fordult és kiverte az állkapcsomat úgy, hogy hetekig nem tudtam miatta enni, csak pépeset és visítottam a fájdalomtól.
Többször a képembe vágta, hogy egy hisztérika vagyok, ne drámázzak, maradjak már csöndbe, meggyógyul, nem kaptam akkorát stb
Nos, jelenleg 22 éves vagyok, túl egyelőre 1 műtéten (kell több is), mert akkor bizony csont tört és borzalmasan forrt össze.
Ezt csak azért, mert ha orvoshoz visz, akkor kiderül még a végén, hogy nem olyan tündi-bündi Mrs Tökély, mint amilyennek látszódni akart.
Nekem ami igazából örök seb marad, mikor 7-8 éves voltam anyukámék együtt jártak dolgozni és egyedül hagytak hajanli 4kor és este 9ig haza sem értek.
Én nagyon féltem folyamatosan egyedül, a papámnak pedig valamiért nem engedték meg, hogy átjöjjön így sunyiba megvárta a sarkon őket míg elmentek és utánna jött vigyázni rám.
Lehet másnak nem nagy ügy, de nekem visszagondolva borzasztó nagy traumát okozott, főleg hogy most az öcsémet aki 9 éves még csak 10 percre sem hagyja otthon, mert szegényke fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!