Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem értik meg, hogy...

Miért nem értik meg, hogy szégyellem a cigányságom?

Figyelt kérdés

Apa hallgatta a cigány zenét a kocsiban hangosan, (Mercedesbe, szóval még jobban szégyelltem, hogy ilyen kocsiban kell ilyen zenét bömböltetni!) én meg mondtam neki, ne cigánykodjon, vegye innen. Aztán magyaráztam neki, hogy a cigányok milyenek. Mi nem tartozunk közéjük, fehér bőrű vagyok! A beszédem is normális.

Aztán jött azzal, hogy ,,hiába nem vagyunk olyanok, mint a többi cigány, minket is egy kalap alá vesznek. Majd egyszer megérted...'' és elkezdtem sírni...

2015. márc. 17. 13:38
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem a cigányságodat hanem saját magadat szégyelld!Roma lány vagyok soha nem szégyelltem és nem is fogom!Magyar férjem van főiskolára jártam és tanító lettem...A családomat tisztelem,becsülöm és nem tudnak olyat tenni amivel kellemetlen helyzetbe hozhatnának bárki előtt.A magyar cigányzene világhírű és nem csak cigányok hallgatják!Egy olyan városban élek ahol a cigányságot abszolút nem fogadják el,de engem és a gyermekeimet sosem kezelték cigányként!Élj úgy hogy fel tudj mutatni olyat amit igenis te magad hoztál létre!!Ne mások miatt csakis magad miatt!!
2015. márc. 18. 12:47
 22/22 anonim ***** válasza:

Hello kérdező!

Én orosz is vagyok (nagyon kis részben),és értek oroszul!

Annak ellenére nem bírom az oroszokat.

És miért?

A pro-komunnista dolgaik miatt!

Meg amiket csinálnak .

Jóbban nem fejtem ki ,de nem bírom őket annak ellenére SE ,hogy magam is ruszki vagyok!

Szóval ízlések és pofonok!

Én nem szégyenlem "ruszkiságom".

Csak egyszerűen ezt az orosz hozzá állást nagyon nem bírom!

Meg ezt a "neo-komcsi" dolgot!

Nem bírom!

Írj privátba, jóbban ki tárgyaljuk!

Üdv!

2015. márc. 21. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!