Hogy vegyem rá anyámat hogy lehessen orrkarikám? (bal oldalt egy kisebb karika) 15/f
Mindig azt mondja hogy középiskolába még nem való (közben sok mindenkinek van osztályból is) és a fülbevalóra ugyan ezt mondta csak általánosba,és azt mondta középiskolában lehet,de nem engedte,besokaltam megcsináltattam,de azt szeretném most az ő beleegyezésével legyen
Még azt is mondja hogy le fog rohadni az orrom azért se lehet,csak mert ismer egy balfsz bácsit aki kiskorában kiszúrta magának rozsdás tűvel és vele az történt
3 éve akarom már, nem kis hülyeség amit holnapra elfelejtek
Egyrészt az orrkarika kortól-nemtől függetlenül nagyon csúnya, messziről meg mintha fika lógna az orrodból. Szinte senkinek sem áll jól.
2. Meleg létemre én egy darab melegen sem láttam még soha orrkarikát (pedig sok meleg ismerősöm van), szóval a búzázást be lehet fejezni. Nem ez határozza meg, hogy kinek milyen a nemi orientációja. Én ezt az orrkarikát inkább lányokon szoktam látni mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!