Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyámat hogy...

Hogy vegyem rá anyámat hogy lehessen orrkarikám? (bal oldalt egy kisebb karika) 15/f

Figyelt kérdés

Mindig azt mondja hogy középiskolába még nem való (közben sok mindenkinek van osztályból is) és a fülbevalóra ugyan ezt mondta csak általánosba,és azt mondta középiskolában lehet,de nem engedte,besokaltam megcsináltattam,de azt szeretném most az ő beleegyezésével legyen

Még azt is mondja hogy le fog rohadni az orrom azért se lehet,csak mert ismer egy balfsz bácsit aki kiskorában kiszúrta magának rozsdás tűvel és vele az történt

3 éve akarom már, nem kis hülyeség amit holnapra elfelejtek

2015. márc. 15. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Anyádnak hála van, aki a te érdekeidet képviseli és ügyel arra, hogy ne csinálj bohócot magadból... 16 éves koromban az enyém le se sz-ta, hogy mit csinálok, volt is pc a fejemen mindenhol, ahová csak lehetett tenni, most meg 26 évesen verem a fejem a falba, hogy ilyen hülye voltam és ott maradt a sok kis sebhely.
2015. márc. 16. 09:27
 12/13 anonim válasza:
30%
Búúza
2015. márc. 16. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt az orrkarika kortól-nemtől függetlenül nagyon csúnya, messziről meg mintha fika lógna az orrodból. Szinte senkinek sem áll jól.

2. Meleg létemre én egy darab melegen sem láttam még soha orrkarikát (pedig sok meleg ismerősöm van), szóval a búzázást be lehet fejezni. Nem ez határozza meg, hogy kinek milyen a nemi orientációja. Én ezt az orrkarikát inkább lányokon szoktam látni mindig.

2015. márc. 16. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!