Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan fordulnék...

Szerintetek jogosan fordulnék ebben az esetben védőnőhöz vagy tanárhoz?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Korábban már kiírtam az alábbi kérdést. Sajnosnem javult a helyzet, csak rosszabbodott. Más kérdéseknél és összes barátom azt tanácsolta, hogy ne hagyjam magam elelnyomni, álljak ki magamért és csak jelentsem ki ha megyek valahova, utána talán megváltozik a szemléletük. Tegna próbáltam. Megmondtam nekik délután hogy osztálytársaimmal találkozok iskolaügybe, szóval elmegyek a szomszéd városba (Veszprémbe), majd jövök mikor végeztünk. Először tiltani akarták, de tudták hogy nincs semmi indokuk a tiltásra. Csak 1-2 órát tudtam volna bent lenni, ezért felhívtam őket hogy lekéstem a nyolcas buszt, utána márcsak tíz után volt. A telefonba fél óráig üvöltöztek velem, hogy többet nem megyek sehova, mit képzelek hogy 16 évesen Veszprémbe vagyok este a megbízható osztálytársaimmal. És azt is mondták hogy pofonokkal fognak hazavárni. Nem ittam semmit, osztálytársaimmal beültünk egy helyre, elbeszélgettünk. Nem értem ebbe mit kéne szégyelnem, ahhoz képest hogy a korosztályom részeg volt. Reggel fogjuk megbeszélni, de már most előre félek hogy megint erőszakot fognak alkalmazni mint múltkor. Pedig szerintem ennyi idősen normális hogy néha estére is ki akarok mozdulni. Ha emiatt is bántani fognak, akkor szerintetek forfuljak tanárhoz? Kérlek olvassátok el az előző kérdést, fontos lenne a témával kapcsolatban. A válaszokat előre is köszönöm. 16/l

2015. márc. 15. 07:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
A normális gyereket Igen, a hazudozó, megbízhatatlan gyereket egyértelműen nem. A tesó elmúlt 18, nyugodtan a saját lábára allhatna, de nyilván könnyebb a szülők nyak élni
2015. márc. 15. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Mit akarsz elérni azzal hogy bevonod ezeket az embereket? Gyámság alá akarsz kerülni nevelőszülőknél? Intézetbe mész amíg nagykorú nem leszel? Nagykorúvá nyilváníttatod magad és elköltözöl? Csak hogy tudd mivel járnak ezek a dolgok.
2015. márc. 15. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Szóval elengedtek 16 évesen egy másik városba estére, erre az első alkalommal te a képükbe hazudsz, és tovább maradsz ki, mint megígérted. Őszintén szólva egy 16 évesnek semmi keresnivalója este 10-kor az utcán. Ezért én is egy pofonnal vártalak volna itthon, vagy legalábbis egy jó ideig nem engedtelek volna el megint sehova. Lehet duzzogni meg lázadozni, de egy 16 éves még gyerek, és ha az én gyerekem lennél, én elmentem volna érted este 8-kor a szórakozóhely elé, mert nem kell késő este az utcán mászkálnod. Az pedig nem dicsőség, hogy a korosztályod részeg, attól még nem lesz normális dolog 16 évesen éjszakázni. Maximum úgy engednélek el, ha megbíznék benned (amit ezek után nem tennék..), hogy egy barátodnál vagytok, és én megyek érted, ha vége a bulinak.
2015. márc. 15. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

hmm

az még okés h elmész, meg szólsz

az viszont nem h nem figyeltél arra h normális időben haza menj, és amint olvasom hazudtál is nekik !

16 éves vagy !

ha nagykorú leszel simán mehetsz maradhatsz addig amíg akarsz

most még nem

az h kapsz az más dolog - ezt az esetet simán megúszhattad volna egy kis odafigyeléssel....

mondjuk én nem értek egyet a veréssel

de ha ez spec egy pofon és nem több akkor talán még belefér

2015. márc. 15. 12:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Ti amúgy olvastátok a másik kérdését is?

Például, hogy rendszeresen lekúrvázzák a saját szülei, mikor még szűz?

Hogy moziba sem engedik, mert félnek, hogy lerészegedik és szexelni fog.

Szerintem komoly problémája van a szüleinek. Hisz nem buliba akart menni

2015. márc. 15. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!