Szerintetek jogosan fordulnék ebben az esetben védőnőhöz vagy tanárhoz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Korábban már kiírtam az alábbi kérdést. Sajnosnem javult a helyzet, csak rosszabbodott. Más kérdéseknél és összes barátom azt tanácsolta, hogy ne hagyjam magam elelnyomni, álljak ki magamért és csak jelentsem ki ha megyek valahova, utána talán megváltozik a szemléletük. Tegna próbáltam. Megmondtam nekik délután hogy osztálytársaimmal találkozok iskolaügybe, szóval elmegyek a szomszéd városba (Veszprémbe), majd jövök mikor végeztünk. Először tiltani akarták, de tudták hogy nincs semmi indokuk a tiltásra. Csak 1-2 órát tudtam volna bent lenni, ezért felhívtam őket hogy lekéstem a nyolcas buszt, utána márcsak tíz után volt. A telefonba fél óráig üvöltöztek velem, hogy többet nem megyek sehova, mit képzelek hogy 16 évesen Veszprémbe vagyok este a megbízható osztálytársaimmal. És azt is mondták hogy pofonokkal fognak hazavárni. Nem ittam semmit, osztálytársaimmal beültünk egy helyre, elbeszélgettünk. Nem értem ebbe mit kéne szégyelnem, ahhoz képest hogy a korosztályom részeg volt. Reggel fogjuk megbeszélni, de már most előre félek hogy megint erőszakot fognak alkalmazni mint múltkor. Pedig szerintem ennyi idősen normális hogy néha estére is ki akarok mozdulni. Ha emiatt is bántani fognak, akkor szerintetek forfuljak tanárhoz? Kérlek olvassátok el az előző kérdést, fontos lenne a témával kapcsolatban. A válaszokat előre is köszönöm. 16/l
hmm
az még okés h elmész, meg szólsz
az viszont nem h nem figyeltél arra h normális időben haza menj, és amint olvasom hazudtál is nekik !
16 éves vagy !
ha nagykorú leszel simán mehetsz maradhatsz addig amíg akarsz
most még nem
az h kapsz az más dolog - ezt az esetet simán megúszhattad volna egy kis odafigyeléssel....
mondjuk én nem értek egyet a veréssel
de ha ez spec egy pofon és nem több akkor talán még belefér
Ti amúgy olvastátok a másik kérdését is?
Például, hogy rendszeresen lekúrvázzák a saját szülei, mikor még szűz?
Hogy moziba sem engedik, mert félnek, hogy lerészegedik és szexelni fog.
Szerintem komoly problémája van a szüleinek. Hisz nem buliba akart menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!