Nem akarok szülinapozni, miért erőltetik?
Félsz az idő múlásától? Ó, te szegény...
Rossz hírem van, az anélkül is múlik, hogy ünnepelnél. Így is, úgy is öreg leszel, ráncos, a hajad megőszül, kihullik, kilókat szedsz fel, vagy csontsovány leszel, de fiatal tutira nem maradsz.
Menjél szépen, ha itt tudsz hisztizni, hisztizzél a családodnak is. Pár év múlva majd azon fogsz nyafogni, hogy a kutya se gondol rád.
Alkoholista apa? Ó te szegény, mindjárt megsajnállak!
Na menjél szépen hisztizni máshová, senki sem kérdezte, alkoholista-e az apád!
Puszika
De milyen hisztiről beszéltek??? Normális hangnemben mondtam el eddig sokszor, hogy nem akarom tartani. Ez hiszti?
Vagy itt hisztizek? Láttok kamerán, vagy mi?:D
Te hülye vagy. Az idő akkor is múlik, ha nem ünnepelsz születésnapot. Gondolod, hogy attól, hogy te azt mondod, nincs több szülinap, a Föld megszűnik keringeni a Nap körül?
Menj pszichiáterhez.
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Én is ezt mondom, te is rájöhetnél.
Nektek nincs saját gondolatotok, akaratotok? Nincs valami, amit sose akartok, szembe mentek a birkanyájjal?
Ja, így már értem...
Én már rájöttem, hogy hülye vagy, miért jöjjek rá megint?
Jaaaaa. Gratulálok, hú de nagy egyéniség vagy, csak mert nem tartod a szülinapod! Azt hiszem, ekkora egyediség elég is az Univerzum Mestere címhez. Taníts még! Amíg meg nem érkeznek érted a fehér köpenyesek, sok okosságot írhatsz még. Ne tartsd magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!