Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám drogozik, de nem...

Anyukám drogozik, de nem tudom ezt hogyan kezeljem, mit tegyek? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Anya kokaint szív. Nem tudom mennykre gyakran. Azt tudom h akkkr csinálja amikor nagyon ideges, és nem bírja. Nem tudomcmit tegyek. Fogadjam el? Ő nem tudom. Milyen hatással van rám? A tény h anyám drogozik, nos ettől sírhatnékom lesz. És néha arra gondolok h 17 évesen tőle függ ez életem nagyrésze, néha ez megrémiszt. Mit tanácsoltok?

2015. márc. 10. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9: Más a szabadságvesztés/börtön, és más gyógykezelés. Ez utóbbi opcionális.
2015. márc. 11. 08:59
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Imádom az éjszakai kamukérdéseket. Ez nem lett elég kreatív, nem elég bedobni a tényt, hogy "anya drogozik" kellene mellé még valami, amin szörnyülködni lehet, mondjuk hogy éjszakánként jön-megy a házban, magában motyog, ijesztő dolgokat csinál, pl. rádszól, hogy nyisd ki az ajtót, hát nem hallod, hogy csengetnek, miközben nem is szól a csengő... valahogy így kellett volna, ez így magában uncsi, lásd nem is ugrottak rá nagyon. Találj ki jobbat.
2015. márc. 11. 09:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha valoban nem kamu a kerdes, akkor en azt tanacsolnam, kedves kerdezo, h kicsit nezz utana annak, h mivel jar, ha vki kokaint sziv (google search: kokain, mint drog, hogyan kell kezelni azt, aki hasznalja stb.), es ennek megfeleloen kezeld a helyzetet. Nem hinnem, h anyukad fuggo, ugyh biztos lehet vele ertelmesen beszelni errol.
2015. márc. 11. 11:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy miért van minden válasz lepontozva?
2015. márc. 11. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
2015. márc. 11. 15:59
 16/18 fruzsina0000000 ***** válasza:
ne haragudj de választ erre nem tudok adni, viszont kedves tizenötödik kommentelő a te kérdésedre is mindig azt írják hogy kamu hogy ha valaki segítséget kér akkor neked azt kell írni hogy kamu, szerintem a kérdező választ vár esetleg segítséget és nem kioktatás és nem kérdezte hogy szerintem kamu-e. az én kérdéseimre és folyton azt írják hogy kamu engem idegesít és nagyon nagyon nagyon rosszul esik. neked hogy esne hogy ha folyton jönnek a kérdése hogy ez kamu kamu kamu ezért kamu satöbbi és ez vonatkozik a 12 komment előre is. azt hiszitek hogy ez valami béna viccek közben egy igen komoly ügy. bocsánat hogy egy kicsit durva voltam nem akarok kötekedni csak megvédeni egy embert mielőtt neki esek mint nekemis korábban.
2015. márc. 16. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Honann tudja hogy hogy néz ki a kokain? A filmekből? hehehe.. ugyanmár
2015. márc. 22. 08:49
 18/18 anonim ***** válasza:
(:
okt. 16. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!