Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy túl hangosan szeretkeznek?
Figyelt kérdés
Egy más mellett van a szobánk, az ágyunk is egy falrésznél van.
Anyum nagyon hangosan sikoltozik meg nyögdécsel, ami engem nagyon zavar mert nem tudok aludni és tök kínos az egész. Meg valamikor hangosan mondja, hogy mit hogy csináljanak.... egyszerűen kiráz a hideg.
Tőlem nem tűrik a hangoskodást, de ők csinálhatják ezt, mert hogy én 14 vagyok és ne legyek fent sokáig, de ha egyszer nem tudok aludni tőlük mit csináljak?
2015. márc. 9. 23:49
31/37 anonim válasza:
Kopogj be nekik,és szólj nekik-Apu, Anyu bocsi,de nem vagyok kíváncsi a nemi életetekre ,légyszi diszkrétebben legyetek!Aludni szeretnék!
32/37 anonim válasza:
óóó, hát ha válnának, akkor visszasírnád azokat estéket, amikor annyira szerették egymást, hogy az ágy majd' leszakadt alattuk!
33/37 anonim válasza:
nekem ez jutott eszembe
34/37 anonim válasza:
kopogj át a falon. majd észreveszik magukat.
35/37 anonim válasza:
Szerintem csak mond meg nekik, hogy nem tudsz aludni éjszaka mert hangokat hallasz.
Mintha semmit nem tudnál.
36/37 anonim válasza:
nem egészséges, mert gyerek vagy. Zolj nekik nyugodtan, nekik kellemetlenbb lesz hidd el:)
37/37 anonim válasza:
mondd meg faternak hogy gyengébben adagolja anyádnak a brocikát mert agyfszt kapsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!