Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy túl hangosan szeretkeznek?

Figyelt kérdés

Egy más mellett van a szobánk, az ágyunk is egy falrésznél van.

Anyum nagyon hangosan sikoltozik meg nyögdécsel, ami engem nagyon zavar mert nem tudok aludni és tök kínos az egész. Meg valamikor hangosan mondja, hogy mit hogy csináljanak.... egyszerűen kiráz a hideg.

Tőlem nem tűrik a hangoskodást, de ők csinálhatják ezt, mert hogy én 14 vagyok és ne legyek fent sokáig, de ha egyszer nem tudok aludni tőlük mit csináljak?

2015. márc. 9. 23:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
94%
13 - as , szerintem a szomszédaidat hallgatni korántsem olyan ciki hallgatni , mint a saját anyádat !!!!!
2015. márc. 10. 06:02
 22/37 anonim ***** válasza:
99%

Ha hangosan szeretik, rakhatnak be zenét is. Úgy a többieknek nem kell ezt hallgatniuk.

Mondjuk fordítva viccesebb. Hívd azt egy haverod és nyögdössetek ti is. (szex nélkül is lehet) aztán figyeld a reakciójukat.

Ha már őszintén nem tudtok beszélni, lehet játszani piszkosan is.

De ha tudtok beszélni egyszerűen vezessed fel, hogy felnőtt témát szeretnél felhozni és már jöhet is, hogy mit hallottál.

2015. márc. 10. 06:09
 23/37 anonim ***** válasza:
17%

Dkrombolj at, vagy valami, amugy kibirod azt a negyed orat. Mi orakat nem alszunk a szomszed kutyak miatt, ami hidd, el sokkal rosszabb.

Fulhallgato es mehet neked is a parti - zene, film, miegymas. Talald mar fel magad, bakter!

Mellesleg az jobb lenne, ha allandoan az ordibalasukat kene hallgatnod, egesz nap?! Gondolkodjal mar, kislany!

2015. márc. 10. 06:22
 24/37 anonim ***** válasza:
26%

Na , azért érdemes volt végig olvasnom a hozzászólásokat.

Ti már itt megfogalmaztátok a tökéletes megoldást..)

Szólni a szülőknek , hogy csinálják halkabban!?

Jaj ne! Melyikőtök mond ilyet? Fogadjunk , hogy a panelházban lakók! Na jó titeket is megértelek, mert alul meg fölül is szigetelni kéne a szobát.:D

Vagy olyan mondta, aki már elfelejtette, hogy milyen az amikor teljesen átadja magát a gyönyörnek!?Mert ez olyan állatias?Igen van ebben egy kis állatias is ,de hát valahol ki kell jönni az állatnak is belőlünk.Ezen a területen sokkal egészségesebb, mintha a párunkkal történő veszekedés közben jönne ki. Vagy éppen a gyerekünkkel , kollégánkkal szomszédunkkal szemben nyilvánulna meg az "állat".:)

Bár biztos van olyan aki mondaná, hogy "jajj, hát , lehet ezt halkan ,kulturáltan ".Igen lehet halkan is , csak az nem mindegy , hogy miért csinálod halkan ,Ha azért csinálod halkan mert "visszakel fognod magad".Na ez senkinek nem jó , még a gyereknek sem. Úgyis annyi szabály , korlát , feszkó van az életünkben , kel néhány terület ahol igazán elengedhetnénk magunkat.

Tudom , sportolók , meg a

többiek, van más terület is.:)

A "halk szexnél"maradva , nem feledkeztem meg a tantrásokról sem. Igen, miután meg mertük élni a bennünk lévő állatot , át lehet térni a tantrára. Ha már ebben a fázisban vagyunk akkor megúsztuk a hangszigetelést.:)))

Szóval kedves kérdező ,az előző többnyire a hozzászóló társaimnak szólt, de azért egy kicsit Neked is.Talán egy picit elnézőbb leszel anyukád "hangoskodása" miatt.Tehát itt arra gondolok, hogy ne úgy tekints anyukádra, "hogy te jó ég ,miket csinál anyám".

Azzal természetesen maximálisan egyetértek veled, hogy maga a "vele járó hangoskodás", a "zaj" Téged nagyon zavar, és ....hát valamit tenni kell.

Hát azt nem nagyon úszod meg , hogy ne szólj szüleidnek.Mint ahogy azt már itt leírták , valamelyik szülődnek, amelyikkel úgy érzed könnyebben beszélnél ilyenről elmondod , hogy mi a helyzet, hogy zavar téged a "hangoskodás".Utalhatsz rá, hogy nem azt szeretnéd , hogy visszafogják magukat, hanem valami "humánusabb" megoldást találjanak. Mint ahogyan már ezt is említették itt , a hangszigetelés az igazi megoldás. Ha csak nincs lehetőség másik szobába költözés , ahová nem jutnak el a hangok.:)

A hangszigetelésnek többszörös haszna is lehetne. Ha éppen hangoskodnál , zenét hallgatnál kicsit hangosabban , nem zavarná őket sem a másik szobában.

Sok szerencsét! Csak ügyesen!.:)))

2015. márc. 10. 07:12
 25/37 anonim ***** válasza:
87%

most komolyan, erre az a válasz, hogy törődj bele, mert mennyivel rosszabb lenne, ha ordibálást hallgatna? nem, egyik sem jó, ha van valami gondod, nehogy már az legyen a válasz, hogy rosszabb is lehetne...

ha anyud korrekt ember, ülj le, és beszélj vele nyíltan erről... ha ez nem működik, játssz piszkosan. vagy csak kezd el bömböltetni a zenét a szobádban, és ha átmennek, hogy miért nem alszol, akkor mondd meg, hogy nem tudsz tőlük..

lehet kultúráltan is szexelni, gondolom a szülők se örülnének, ha pár év múlva te is hasonlóan szexelnél, mint ők.. :D az együttélésben benne van, hogy tiszteljük a másikat! pláne, ha a gyerekünk az. vissza lehet, és vissza is kell fogni a sikolyokat.

ülj le velük és beszéld meg, akármilyen kínos ez, hidd el, nekik is elég ciki lesz, de legalább észreveszik magukat.

2015. márc. 10. 07:13
 26/37 anonim ***** válasza:
89%
Kimehetnel este a nappaliba aludni, amikor reggel megkérdezik miert vagy ott, akkor egyszeruen "hangosak voltatok". Igy nem kell felhozni a temat, de tudni fogjak
2015. márc. 10. 07:49
 27/37 anonim ***** válasza:
89%
Én édesanya vagyok és elsüllyednék szégyenemben ha a saját gyermekemnek kellene figyelmeztetnie hogy túl hangosan élek házas életet a férjemmel ! Szerintem nagyon szomorú , hogy egy felnőtt ember ne tudjon kulturáltan viselkedni ! Szeretkezzen a férjével aláírom , de könyörgöm ne hangoskodjon , ha tudja hogy a gyermeke is hallhatja ! Lehet vadulni , mikor ketten vannak otthon a férjével stb !
2015. márc. 10. 08:00
 28/37 anonim ***** válasza:

Elsőre átrendezném a szobát úgy, hogy a szekrényem legyen ott, ahol eddig az ágy volt (az is hangszigetel).

Jó volna, ha meg mernéd említeni nekik, hogy nem jókedvedből vagy fent sokáig, hanem azért, mert olyan hangosak, hogy nem tudsz tőlük aludni.

2015. márc. 10. 09:58
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Panelben nőttem fel, a falak még szó-szó szigeteltek, viszont a régi szocreál üvegajtók nem. Nos nekem a saját szoba előnyeit élvezve azzal a hátránnyal is meg kellett küzdenem, hogyha nyáron túl akartam éjszaka élni és nem az izzadságomban úszva tölteni az éjszakát nyitva kellett hagynom az ajtót, hogy a folyosón a konyhai nyitott ablakkal valahogy huzat legyen. Olcsóbb módja az egész éjszaka menő ventilátornak a villanyórát megpörgetve. Viszont így minden nyár este mikor alapból nehezen aludtam el és rosszul is aludtam megtapasztalhattam éjfél és hajnal 2 között, hogy a szüleim nagyon szeretik egymást. 1-2 hétig még bírtam a zárt ajtót és a hőséget, de aztán inkább anyám elé álltam, hogy kellene nekem füldugó, mert nem bírok aludni. Mikor elképedve kérdezte, hogy ugyan miért nem tudok egyszerűen rávágtam, hogy miattatok. Nem kellett magyarázni mit jelent ez az egy szó. Onnantól halkabbra fogták. Nagyon ritkán hallottam bármit is. A vicc az, hogy előtte mivel 3 ajtó választott el minket egyáltalán nem tűnt fel, vagyis jobban mondva nem ébredtem fel rá. 18 évesen ha kint mászkáltam a folyosón éjszaka, akkor már persze hallottam, hogy na húzzak be a szobámba és ajtó becsuk, fülhallgató a fejre, mert "idő van". Egyébként onnantól kezdett feltűnni, hogy ők például miért úgy alakították ki az övékkel szomszédos szobák bútor elrendezését ahogy. Az ágyuk az ablak alatt volt a külső fal felé háttámlával. Beépített szekrény és szekrény sor végig, amerre szomszédos szobák voltak. A tesóim szobájánál is a közös falnál szekrénysor a plafonig.

Így ha nincs merszed anyukád elé állni és megmondani, hogy vagy halkabban, mert nem tudsz aludni vagy szigeteljék le a szobájukat felvetetheted, hogy rendezzétek át a szobádat. Tehát a közös fal elé szeretnéd a szekrényeid és a lehető legtávolabb onnan az ágyad. Ez amúgy enyhe célzásnak is jó, és vagy feltűnik anyukádnak, vagy nem, de legalább kevesebbet fogsz hallani belőlük.

2015. márc. 10. 12:30
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem is látom, hogy ez életszerű lenne. Mondjuk elalszik a kérdező, egy órára rá felkel a zajra, és rögtön nyúljon kómásan a tablet felé filmet nézni.

Nem csak olyan családok vannak, ahol választanod kell, hogy vagy veszekednek a szülők, vagy hangosan szexelnek. De ez a tipikus hozzáállás. Jó tanács nem lehet, ami úgy kezdődik, hogy "örülj neki, hogy nem..."

2015. márc. 10. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!