Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mostoha apámnak mindig...

A mostoha apámnak mindig feláll ha velem van. (nem sexuálisan van velem, hanem pl. ha beszélgetünk. ) Mit tegyek? Ez egyáltalán normális?

Figyelt kérdés

Nem figyeltem vagy ilyesmi, de az ember szeme megakad az ilyenen. És nem csak egyszer láttam, hanem többször is. Sokszor ölel meg (többször mint az öcsémet) és ilyenkor nagyon kellemetlenül érzem magamat. Még csak 2 éve lakunk együtt.

13 éves vagyok, de 15nek is kinézek. Ezt nem úgy értem, hogy sminkelem magamat, vagy ***ruhába járok, hanem mert egyszerűen fejlett vagyok.

Nem hordok kihívó ruhákat se, sőt a közelében próbálok minnél előnytelenebbül öltözködni.

Kérlek segítsetek....

2015. márc. 9. 18:10
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
69%

Ugy ahogy az utolso valaszolo is irja! Ne hagyd annyiban, mert ez igenis undorito dolog es nem kene igy viselkednie a mostoha apadnak.

Legyel vele kettesben es mondd el neki, amit itt is (kellemetlenul erzed magad a kozeleben, direkt mas ruhat is felveszel, sokszor olelget stb.) Remelem hinni fog neked. Bizalmas amugy a kapcsolatotok?

2015. márc. 9. 18:33
 12/46 anonim ***** válasza:
74%

Szólj anyukádnak sürgősen, hidd el hinni fog neked! Így mondd el neki, ahogyan nekünk leírtad.

Az első válaszoló pedig egy beteg f4sz, ne hallgass rá! -.-"

2015. márc. 9. 18:35
 13/46 A kérdező kommentje:
Bizalmas... De nem lehet hpgy csak túlreagálom? Mi van akkor ha tévedek,vagy mit tudom én...?
2015. márc. 9. 18:38
 14/46 anonim ***** válasza:
21%

Ez egy kontrollálhatatlan reakció. Amíg nem csinál semmi illetlent addig minek idegeskedni?

Szólni kell neki hogy gáz van, amire ha normális akkor úgy öltözik hogy ne legyen feltűnő, és téged se abajgat. De ugyebár az ártatlanság véleleme mindenkit megillet!

Sok kis kretén. Én már azt is kétlem a kérdés valós, hiszen itt szó sem volt molesztálásról.

PS: ja, jó ötlet screenshotba lementeni ezt a kérdést probléma esetére.

2015. márc. 9. 18:40
 15/46 anonim ***** válasza:
83%

nekem is nevelőapám van, 12 éves korom óta, és még egyszer nem fordult elő ilyen

nem magyarázol bele semmit, helytelen, amit csinál

2015. márc. 9. 18:47
 16/46 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a verszerinti keresztapam volt ilyen, Anyu batyja es en egybol elmondtam anyunak, mindossze 14 eves voltam:-))) Anyu semmit nem kerdezett, nem ketelkedett es csak annyit kertem tole h ne mondja el Apunak.

Legkozelebb kb.egy ev mulva lattam a keresztapamat, a szuleim kozott ulve ram se nezett, hozzam se szolt, hallelujahh:-)))

Mindenkepp mondd el Anyudnak mert ez nem normalis. Anyukad el fogja hinni, tudom h ezt most nagyon cikinek erzed, de ez nem a te hibad, nem tehetsz rola es ez fuggetlen attol, hogy hogy oltozol es mennyit sminkelsz. Errol nehez beszelni de sajnos muszaj, mert ezzel rengeteg dolgot elozol meg.

Szoval nagy levego, es mondd el neki:-)

2015. márc. 9. 18:57
 17/46 anonim ***** válasza:
10%
Ez mekkora kamu. Ki fürkészi a nevelőapja fa szát, hogy lássa, felállt neki?! Vagy netán színesbőrű az illető és a 30 centis dákó kiveri a szemedet? Hülye kamukérdésekkel nincs bajom, de ezzel a témával ne szórakozz, kis gyökér.
2015. márc. 9. 19:00
 18/46 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Erre nem tudok mit mondani...
2015. márc. 9. 19:02
 19/46 anonim ***** válasza:
74%

De sok gyökér ember van a földön, te jó Isten!

Nem, rohadtul nem normális, el is mondom miért. Igen, ez egy kontrollálhatatlan reakció, viszont csak akkor működik ha az adott nőt jobb szó hiányában "szexuális tényezőnek" tekinted. Másképp mondva ha valakire feláll, akkor el tudod képzelni hogy összefeküdj vele, ha ez meg se fordulna a fejedben, akkor fel se fog állni.

Hogy hasonlattal éljek, valakinek aki nem pedofil épp úgy nem lesz merevedése egy 13 éves kislánytól, mint egy hetero férfinak egy másik férfitól. A mostohaapádnak pedofil hajlamai vannak.

A többi férfi válaszolónak, akik szerint ez normális pedig üzenném hogy dőljetek a konyhakésbe, mert aberrált állatok vagytok. Ez nem normális, pont.

2015. márc. 9. 19:14
 20/46 anonim ***** válasza:
92%

Hallgass azokra, akik azt tanácsolják, hogy beszélj anyukáddal! Ha nagyon kínosnak érzed, ne azt mondd, hogy feláll neki, csak hogy nem szereted, ha ölelget, kellemetlenül érzed magad tőle, mert már nagylánynak érzed magad ehhez. Kérd meg anyudat, hogy beszéljen vele erről! Sőt ha ilyen helyzet van, te magad is nyugodtan, határozottan közölheted a nevelőapáddal, hogy "kérlek, ne haragudj meg ezen, de már nagynak érzem magam ahhoz, hogy ölelgess és zavar, ezért ne tedd többet".

Nekem is nevelőapám van, de soha ilyen probléma nem volt, soha nem tekintett rám nőként.

2015. márc. 9. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!