Ezert nem tudok vele mindent megbeszelni?
Figyelt kérdés
Mindig olyanokat mond anyukam... Hogy biztos en akaszkodok ra mindenkire, azert talalkozunk (mindig engem szoktak hivni), meg olyan... Mindent elitel. Pedig nem csinalok semmmi olyat. Jol tanulok, nem hogy tobb, de meg egy baratom se volt. Most kimaradt a menzeszem es azt
mondta mondta, biztos anorexias vagyok es elcsesztem az eletem, nem lehet majd gyerekem.
Mar sirok emiatt. Mi van ha igaza van. 16/l senkivel nem tudom megbeszelni.
2015. febr. 28. 22:12
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle miért zavarja ha találkozol másokkal, mert amennyiben jó jegyeid vannak, oda mész ahova és akivel akarsz.
Egyébként ha egyszer kimaradt nem kell kétségbe esni, ennyi idősen előfordul.
Barátot pedig még ráérsz keresni, sokan nem 20 év alatt találják meg életük párját.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2015. febr. 28. 22:39
3/3 anonim válasza:
Le kell szrni és kész, id.ótákkal felesleges foglalkozni, csak tönkre teszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!