Segítség? Otthon vernek! A többi lent.
Figyelt kérdés
Na a történetem a következő: 14 éves fiú vagyok és a szüleim otthon rendszeresen megvernek. És itt nem kis pofonokról van szó. Nem tudom meddig bírom még....ha hazahozok egy 3-mast vagy 2-est rögtön megvernek! Nem bírják megérteni,hogy nekem gondok vannak a tanulással és,hogy nem mindent értek meg előszörre. A házimunka is az enyém. Van egy 16 éves nővérem is aki semmit sem segítt a házimunkában! Mindent nekem kell csinálnom. A szabadidőmben is tanulnom kell,semmi magánéletem nincs,nem tisztelnek otthon...szóval a kérdésem a következö: Mit tegyek/kihez forduljak,hogy végre leszáljanak rólam és ne verjenektovább?2015. febr. 27. 13:00
11/21 Bajer válasza:
Vegyél fel bukósisakot, vastag, sok rétegű ruházatot, hogy hatástalan legyen az ütéseik ereje (nem hülyéskedek).
17/21 A kérdező kommentje:
Szlovákiában éllek....az osztályfőnököm egy 57 éves férfi...én mondtam neki,hogy engem otthon vernek,de ő azt mondta,hogy megérdemeltem mert,hogy rosszul tanulok -.- De én nem tehetek róla :( és ezt nem hinném,hogy veréssel kéne megoldani..ezzel semmit sem érnek el..max azt,hogy elszökök itthonról...
2015. febr. 28. 12:00
18/21 Bajer válasza:
Na...a tanárod az egy idióta degenerált f#sz. Senki nem érdemel verést semmilyen tulajdonságáért. Remélem kirúgják a munkahelyéről mert nem tanár az ilyen segg. Biztos őt is verték a szülei és teljesen agymosott lett.
19/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is egy segg a tanárunk -.- Mindig fenyeget minket,hogy majd ő előveszi a szíjjat és megver!
2015. márc. 5. 22:20
20/21 anonim válasza:
Mindenképpen menj a gyámügyhöz! Anyám el szokott verni engem is,de annak nincsenek nyomai. Vannak nyomai a veréseknek? Ha igen azt bemutathatod a gyámügynél és így bizonyítékod is lesz . Sok szerencsét, haver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!