Vannak itt más gyerekek is akiket vernek otthon?
Engem igen, ha mást is, írhattok privit.
13 L
Ezzel csak az a baj, hogy ha szülőket bemártja valaki, akkor a gyereknek lesz a legrosszabb, mivel kiszakad a családból é lelkileg sérül, bár megszabadul a szülőktől, de családotthonba kerül vagy rokonokhoz (ahol ugyanaz a sors várná). Plusz olyan érzés mintha kitagadnák a családból.
Sehogy sem jó.
20/L
Anyám idegbeteg volt, nagyon gyorsan elszakadt nála a cérna. Rengetegszer nekem esett fakanállal, vagy csak simán csapkodott erőből és idegből, ott, ahol ért. Az ok legtöbbször neki nem tetsző dolgok voltak, hogy rendetlenség volt (egy kisgyerekes házban). Stresszes életet élt, félrek.t, valakin le kellett vezetnie azt a rengeteg enerigát. Ráadásul egy futó kapcsolatból születtm (már házasságban), sajnos ő tehet róla, hogy itt vagyok, nem a gyereket kéne bántani. Egy anyának ennnél több türelem kell.
Soha felejtem el neki, milyen volt velem gyerekként. Soha. Ma sem igazán jó a kapcsolatunk, habár sokat fejlődött. Ha csak tehetem, sz.rok a fejére. Örülök, hogy már nem kell vele jópofiznom.
N 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!