Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy örökbefogadó anya úgy...

Egy örökbefogadó anya úgy szereti a gyereket mint egy édesanya?

Figyelt kérdés
Nem olyan általában mint egy neveloszulo ugye? Hanem teljesen a sajátjának tekinti a gyereket és boldog életét biztosít neki?
2015. febr. 24. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
3-as te arra utaltál az első válaszoddal, hogy a pénz miatt fogad valaki örökbe, ami akárhogy nézzük nem igaz :) Az hogy valakiből jó vagy rossz szülő válik, az teljesen más kérdés. Nem tudom annak idején milyen feltételeknek kellett megfelelni mikor a 9-es válaszolót örökbe fogadták, de manapság elég komoly vizsgálatokon kell megfelelni, hogy valaki örökbe fogadó szülő lehessen.
2015. febr. 26. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Hármassal azért vitatkoznék. Amikor engem örökbe fogadtak, az nem volt olyan régen, csak 24 éves vagyok. A probléma pedig egyáltalán nem a nevelőszüleim anyagi helyzete volt, mert volt pénzük. Nem a körülményeimmel volt gond, hanem a nevelőapám agresszív magatartásával, a bántalmazásra való hajlamot pedig ezek szerint nem tudták megjósolni. Szóval senki nem állítja, hogy minden örökbefogadó jó szülő lesz, de az biztos, hogy a pénz miatt senki nem fogad örökbe, mert matematikailag képtelenség, hogy ebből anyagi hasznuk származzon. Remélem, érted, miről beszélünk.
2015. febr. 26. 11:21
 13/14 anonim ***** válasza:
3-as nekem is teljesen az jött le, hogy úgy gondolod egyesek a pénz miatt fogadnak örökbe. Szerintem a fogalmazásoddal van gond és nem a mi felfogó képességünkkel.
2015. febr. 26. 11:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen!!! Teljes mertekben
2015. máj. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!