Mi a véleményed arról, ha fiú és lány testvér közös szobában lakik, de csak a lánynak kell takarítania a szobát?
1-es vagyok. Ezt inkább a többi hozzászólónak szánnám.
Én együtt laktam a lánytestvéremmel. Egy jó darabig én takarítottam helyette, mert egy redvás malac hozzá képest patika tisztaságot tart maga körül. Aztán ő elválasztotta a szobát, aminek az lett a következménye, hogy az ő részén penészedni kezdett a fal, rohadás szag áradt a részéről, és szellőztetni sem lehetett a csodás kialakítása miatt. Begyűjtött szemetet, nem kell tárgyakat a részére, és arról a pár négyzetméterről irgalmatlan szemetet tudtunk kidobni, amikor elment.
Én szeretem a rendet, tisztaságot: nekem azt ne mondja senki, hogy aki így van ezzel szintén, az el tudja viselni a bűzt, mocskot. Azt hogy a por átszáll hozzá stb…
Ja, és a tesóm csak a saját részét porszívózta. Az őt nem zavarta, hogy az én részemen keresztül tudott csak átmenni magához, és ezzel együtt vitte a még fel nem takarított részről a szöszöket.
Paraván vagy gipszkartonelválasztás lennne jó. Ha elég nagy a szoba és valamilyen oknál fogva az ablakok miatt megoldható akkor egy szép nagy szekrény lehetne a két térfél elválasztója.
Nagyon rossz nevelési elv hogy a fiút kivonják a saját piszkának a takarítása alól és mindezt a lányra terhelik. Ez a fiú életét is meg fogja később keseríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!