Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit reagálnátok, ha a...

Szülők! Mit reagálnátok, ha a gyereketek bevallaná, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Hirtelen elmondaná, hogy meleg. Azért mondaná el, mert jelenleg kapcsolatban van, szóval van valakije akit be szeretne mutatni!

Hogy reagálnátok? Mit éreznétek? Milyen gondolatok járnának a fejetekben?

2015. febr. 15. 16:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17%
"sőt csak az osztályunkban van 5!" Hát jó nagy genetikai selejt helyen tanulsz.
2015. febr. 17. 19:41
 22/26 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem genetikai selejt hely ahol tanulok, sőt az egyik legjobb iskola a városban! Nem tartom genetikailag selejt helynek azt, ahol több homoszexuális van egy helyen, ha te így vélekedsz nagyon sajnállak!
2015. febr. 17. 22:06
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ötödikként leírtam, hogy szeretném tudni ki a szerelme, (ahogy a hetero gyerekemről is)

Az érzésekre nem írtam semmit.

Szóval a gyerekem , úgy szeretem, ahogy van.

Ha vak, vakon, ha sánta sántán, bárhogy.

A kedves kommentelők viszont arra a következtetésre sarkallnak, hogy segítenem kellene a gyerekemnek egy hazugság-világot fenntartani, amiben ő "hetero". Mert rengeteg frusztrált, magával elégedetlen ember akarja majd lesajnálni, kikezdeni, nem az emberi értékei, hanem az irányultsága miatt bántani.

2015. febr. 19. 17:05
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó, teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy te is langyi vagy, és ezért jössz ezzel a közhelyes dumával.. Ami nem normális, nem természetes, az soha nem is lesz az.. Azért jó látni az erőfeszítéseidet.
2015. febr. 22. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok az, de még emlékszem, hogy a heteroságomért semmit se kellett tennem, egyszerűen jött a serdüléssel a vágy az ellenkező nemre. Marha rosszul esett volna, ha a fordítottjára akart volna valaki rábeszélni, vagy azzal jöttek volna milyen selejt is vagyok.

Volt viszont meleg osztálytársam, és tartom, hogy remek ember. (nem ezért, és nem ennek ellenére, csak úgy)

Felnőttként megbeszéltük, hogy egy rémálom volt a kamaszkora. Nem akart sokat, csak olyan lenni mint más.

Teljesen más zakatolt az agyában és piszok rosszul érezte magát.

Nem lett senkije, negyvenesként éveken át gondozta a súlyosan beteg édesanyját. A tesójáról levéve ennek mind anyagi, mind törődésbeni terheit.

Akárki akármit fröcsög, ez a fickó különb ember annál, aki helyből lenéz másokat olyasmiért, amit a sors osztott őneki,soha nem kérte,és több bánata volt miatta, mint öröme.

2015. febr. 22. 14:18
 26/26 misshutcherson válasza:
100%

Egy eves csúszással,de válaszolok.

MILYEN CIVILIZACIOTOL ELZART CSOPPNYI TANYAROL JONNEK EZEK A HOMOFOBOK?

Nektek ilyen szuk a latokorotok? Ennyire faj nektek,ha valaki mas? Egyátalán,mi a normalis? Honnantol beteg valaki? Sot,a homoszexualitás NEM betegség. Olyan,mint a kék szem vagy a barna haj. Igy szulettel es kesz! Kerdezik sokan hogy megis mi a feneert vannak melegjogi aktivisták,amikor elfogadják őket? Hat eppen ez az,hogy a beszűkült latokoru emberek a 18-19. századból ittmaradtak,es próbálják osztani az "okosságokat" a 21. századi embernek. Egyszeruen a gyereked. Kepes lennel a sajat gyerekedet elküldeni a hazadtol egy olyan dolog miatt,amirol nem tehet?

2016. márc. 6. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!