HETERO fiuk, ti mit reagálnátok ha facebookon finoman rátokhajtana egy MELEG?
mondjuk egy full üres profilról, amin csak egy kép profilkép van kinnt egy szép kék szem , és kapnátok egy ilyen üzit: "Szia, tetszel."
-megírnátok neki konkrétan hogy offos?
-semmit se reagálnátok?
-Letiltanátok?
Én hetero vagyok és fiú, de ettől függetlenül és simán elbeszélgetnék vele.
Nincs gondom a melegekkel se a leszbikkel. Ők is ugyan olyan emberek mint én vagy bárki más.
Csak egyedül az a meleg felvonulás nem tettszik nekem amit minden évben megcsinálnak....hát az kritikán aluli és felháboritó
Ha fent lennék a fészbúkon...
Full üres, idegen profil esetén tiltás azonnal. Az a legegyszerűbb, és semmi következménye nem lehet.
full üres profilnak akkor sem válaszolok, ha lánynak tűnik. ;)
szóval nem reagálnék semmit. meg azért általában többet szoktam várni, nem két szót, ha már valaki beszélgetést szeretne kezdeményezni vagy ilyesmi.
Ha nem bunkó és nem hoz szándékosan kellemetlen helyzetbe, akkor ugyanúgy utasítanám el, mintha egy olyan lány írna, aki nem tetszik vagy aki unszimpatikus.
Udvariasan, nem sértegetném. De értsen is a szóból, és fogadja el az elutasítást.
konkrétan ezt válaszolnám:
"SZIA CICUS"
mármint nyilván troll, akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!