Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya ezt...

Mit csináljak, hogy anya ezt ne mondja el apának? Szerintetek elmondja?

Figyelt kérdés

A barátom kezelhetetlen volt régebben, 3 általános iskolából és 2 gimnáziumból tanácsolták el, pedig a családja befolyásos. De így is tett olyanokat, amik felett nem tudtak szemet hunyni az emberek.

Szeptember óta jár abba a gimibe, ahová én. 3 hónapja vagyunk együtt, de anya (akihez németre jár nyelvvizsga miatt) ma megtudta, hogy azért jött el a barátom Budapestről, mert közel került az apja barátnőjéhez és elég alvilági dolgokra derült fény vele kapcsolatban, így választhatott. Vagy az anyjához költözik, vagy vidékre, kollégiumba. És Ő az utóbbit választotta.

Anya eléggé kiakadt, főleg azon, hogy én ezekről tudtam, de egy szóval sem mondtam. Most félek, hogy elmondja apának és az nem lenne jó...

Nagyon kedveli a barátomat, emiatt olyan engedékenyek velem (bármikor nálunk alhat) és nem szeretném, hogy ez tönkremenjek.

17/L (Ő is 17 éves)

2015. febr. 10. 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon bírom ezt az alvilágosdi játékot amit a kis bu*i csírák játszanak.Itt már mindenki Tony Soprano meg Tony Montana, meg Pablo Escobar meg a fa*om tudja még ki, mert eladott 2 gramm füvet meg ellopott egy csokit, vagy megfenyített valakit.

Alvilág, hát persze.Röhögnöm kell :D

2015. febr. 10. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Minél kevesebbet tudj a dolgairól. Ő tutira nem bántana téged, de a többiek, akik benne vannak ezekben az "alvilági" dolgokban. Isten ments! Nekem is volt jól szituáltnak kinéző - később kiderült - stiklis barátom. Mikor szétmentünk, konkrétan megfenyegettek. Nagyon vigyázz!
2015. febr. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!