Mit csináljak, hogy anya ezt ne mondja el apának? Szerintetek elmondja?
A barátom kezelhetetlen volt régebben, 3 általános iskolából és 2 gimnáziumból tanácsolták el, pedig a családja befolyásos. De így is tett olyanokat, amik felett nem tudtak szemet hunyni az emberek.
Szeptember óta jár abba a gimibe, ahová én. 3 hónapja vagyunk együtt, de anya (akihez németre jár nyelvvizsga miatt) ma megtudta, hogy azért jött el a barátom Budapestről, mert közel került az apja barátnőjéhez és elég alvilági dolgokra derült fény vele kapcsolatban, így választhatott. Vagy az anyjához költözik, vagy vidékre, kollégiumba. És Ő az utóbbit választotta.
Anya eléggé kiakadt, főleg azon, hogy én ezekről tudtam, de egy szóval sem mondtam. Most félek, hogy elmondja apának és az nem lenne jó...
Nagyon kedveli a barátomat, emiatt olyan engedékenyek velem (bármikor nálunk alhat) és nem szeretném, hogy ez tönkremenjek.
17/L (Ő is 17 éves)
"Megfogtad az Isten labat" , nem mondom. Nem hinnem, hogy szazas vagy, ha neked egy ilyen pasi kell.
Amugy mit tudnal tenni? Gondolom anyud a legjobbat akarja neked, vmint nem fog titkolozni az apad/ ferje elott. Meg kell tanulnia a baratocskadnak, hogy a tettei, cselekedetei hatassal vannak ra es egyfajta kepet festenek rola. Ennyi.
Mikor megismerkedtünk, nem tudtam, hogy milyen a múltja.
Egyszerűen csak jól éreztem magam vele, nagyon sokat beszélgettünk, mindig megnevettetett és a vonzalom kölcsönös volt.
Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, de feleslegesen ítélkeznék. Azokon már senki nem tud változtatni, amiket megtett.
Ha anyád nem mondja el majd én szólok apádnak
Gondolom milyen nagy "alvilági személy" lehet, neked meg az ilyen kell, hát te tudod
Csak nem színes fém kereskedése van?
"Azokon már senki nem tud változtatni, amiket megtett."
Aztán majd amikor eldördül az első pofon megint ide írsz?
Esélyes...
Nem úgy értettem az "alvilágit". Ne menjünk bele inkább, hogy mikhez volt köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!