Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lepődött meg, hogy...

Miért lepődött meg, hogy máshoz fordultam szeretetért?

Figyelt kérdés

Elkezdett tönkremenni a rokonaimmal a kapcsolatom, a legjobb barátnőim is elfordultak tőlem és anyával is elég viharos lett a kapcsolatunk, mert berágott rám és nem szólt hozzám.

És már elegem volt abból, hogy folyton csak falakba ütköztem és elutasítást kaptam, ezért elkezdtem találkozni egy nálam picivel idősebb férfivel, aki külsőre nagyon jól néz ki és tök jól elvagyunk (igen, tudom, hogy mit akar).

Ma is vele voltam és nemrég hazajöttem, erre az anyám nekem támadt, hogy mégis hol voltam és amikor elmondtam, akkor meg nagyot nézett és azóta az a baja, hogy hogy tehettem ilyet (??), miért nem beszéltem Neki erről, meg hogy nem gondolta, hogy 17 év után tudok Neki meglepetéseket okozni, de mégis sikerült.

Úgy drámázik, mintha az derült volna ki, hogy embereket ölök délutánonként.

2015. febr. 6. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi az a picivel idősebb? Mert nyilván nem 1-2 év, ha ennyire megfeküdte a gyomrát. Ne haragudj, de ha a rokonaiddal, barátaiddal és szüleiddel egyszerre kezdett tönkremenni a kapcsolat, én nem arra gondolnék, hogy velük van a baj, inkább te fordultál ki önmagadból. Anyádnak rosszul esik, hogy nem avattad be a bizalmadba, szóval még rosszabb a helyzet, mint gondolta.
2015. febr. 6. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg te változtál a többiek számára elfogadhatatlan irányba. Ennek következménye az a "picivel" idősebb férfi is, ugyanis azok a "picivel" idősebb férfiak, akik tizenéves lánykákra vágynak, sötétben, hátszélben, 1000 mérföldről kiszúrják, ki alkalmas arra, hogy összeszedjék, mert épp el vannak szigetelődve a családjuktól és barátaiktól.

Vigyázz magadra, mert ideális áldozat vagy! Komolyan! Nincsenek barátaid, a rokonaiddal eltávolodtatok, és Anyukáddal inkább ellenfelek vagytok, mint bizalmasok. Vannak, akik ezeket a körülményeket remekül kihasználják...

2015. febr. 6. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Először a saját házad táján kellene sepregetni, nem gondolod? Ha mindenki elfordult tőled, akkor mindenki megbuggyant körülötted? Nem gondolo, hogy te vagy az, aki megbuggyant?
2015. febr. 7. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
17 éves vagy mindent ki kell próbálni, nem egy tragédia ha egy idősebb pasival érzed jól magad. De arra vigyázz, hogy ne vedd ezt a kapcsolatot komolyan, ne váljon egy kizárólagos romantikus kapcsolattá, ne tölts vele majd éveket meg ilyesmi.
2015. febr. 7. 09:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem én változtam.

A legjobb barátnőimmel azért romlott meg a kapcsolatom, mert az a lány, aki a legközelebb állt hozzám, összejött a volt barátommal, akit még mindig szeretek. A többiek pedig megsértődtek, mert elmondtam a véleményemet és nem bólogattam mosolyogva, megértően, hogy milyen aranyosak együtt.

A rokonaimnak az a problémájuk, hogy az egyik unokatesómnak visszautasítottam azt, hogy tanítsam angolul, mert nincs időm rá. A nagynéném azért rágott be, mert nem tudok olyan sokat náluk lenni, mint régebben.

Anya pedig azért haragszik, mert nem leszek itthon a szülinapján.

2015. febr. 7. 11:47
 6/6 anonim válasza:

Az előző válaszokban is lehet igazság, de előfordulhat -bár ritka -, hogy egyszerre tényleg mindenki megbuggyan. Próbálj keresni valakit, aki bizonyosan nem "azt" akarja, mert ahogy az a válaszokból is kiderült, ezt sokan ki szeretnék használni! Legjobb, ha lányt/nőt keresel. :) Új barátnőket keress és próbáld rendezni a kapcsolatodat a családoddal. Az anyák különösen nehéz esetek tudnak lenni. Ha kezdesz felnőni és ő ezt és a kialakuló személyiségedet nehezen tudja elfogadni, akkor még sok vita áll előttetek, de mindenképp törekedj védőbástyákat szerezni. Legyenek barátaid és olyan emberek, akikkel őszintén tudsz beszélni, mert ez sok bajtól megóvhat!

Szerintem az idősebb férfival pedig jobb, ha megszakítod kicsit a kapcsolatot és tartod a 2 lépés távolságot ez után, mert később lehet, hogy olyan szituba keveredsz, amit majd te nem tudsz megemészteni!

2015. febr. 7. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!