Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérhetem a gyerektartás...

Kérhetem a gyerektartás csökkentését ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Elvált apuka vagyok, jelenleg 35 000 ft gyerektartást fizetek egy gyerek után, nem valami jó keresettel, de eddig fizettem rendesen. A volt feleségem újra férjhez ment, egy igen jómódú férfihoz (milliós fizetés). Kérhetem a tartásdíj csökkentését, mivel megváltoztak a gyermek életkörülményei?
2015. febr. 5. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

a pasinak nem kötelező eltartani a te gyereked,

amúgy az hogy talán nötek a bevételei nem ok rá hogy amit eddig ki tudtál fizetni azt most ne tudnád

2015. febr. 5. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
új férjtől független le fogja csökkenteni a bíróság ez esetben
2015. febr. 5. 20:27
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
mért mentél bele ekkora öszegbe ha alig tudod kinyögni, mért csak akor jut eszedbe hogy ez sok mikor az ex beujit egy nálad jobb pasit, lehet hogy csökkentik de ettől még gyerekes és féltékeny vagy és ez a gyereken csattan
2015. febr. 5. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező (#10) mivel úgy szól a szabály, hogy általában 15-25% közt, ha 130 eFt-t keresel, a 30 eFt mindenképp menni fog, de talán a 25 eFt is sikerülhet (az ugye a középérték, 20% körül van) annál kevesebb semmiképp.

De miért nem próbálsz peren kívül megegyezni az exeddel mondjuk 25 eFt-be, vagyis középértékbe?

2015. febr. 5. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!