Elköltözés otthonról, családi vita?
Mióta van egy barátnőm eléég mgromolott a kapcsolatom édesapámmal, akivel élek, a családi cégben dolgoztam, már csak dolgoztam, mert onnan is kikerültem ebből a dologból kifolyólag. A barátnőm nagyon szeretné ha odaköltöznék hozzájuk utána meg ketten külön albérletbe költöznénk. Szóval itthon elismerem elég sokat hazudtam amiatt, mert igenis úgy érzem, hogy korlátozva voltam, vagyok. Mivel a barátnőm most végzős gimnáziumban, ezért a héten hétfőn szerdán és hétvégén találkozhatunk..volna, mert persze a szerelmesek nem bírják egymás nélkül, szóval munka után oda mentem, de tényleg csak rövid időre kb. 10 perc, vagyvolt olyan is hogy munka előtt mentem olyan fél 5 fele, szóval ezek a dolgok kiderültek és azóta áll itthon a bál, szeretnék elköltözni, egyszer már mondtam neki, de akkor még nem volt új munkám és csak mégnagyobb veszekedés lett belőle, most hétvégén 11-re itthon kelet volna lenne, fél órát késtem, puff két hétig nem mehetsz...a barátnőm se nagyon bírja már és könyörög hogy költözzek el. Ti mit tennétek?
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!