Idejön, miután magamra hagyott a "szerelmei" miatt és elkezd pattogni. Önző lennék, mert nem érdekel?
Az anyámnak mindig is fontosak voltak a férjei, szeretői, aktuális udvarlói. De komolyan, volt, hogy Amerikába, vagy Ausztráliába ment miattuk.
Néha engem is magával cipelt, de volt, hogy hetekig mamánál, apánál, vagy a legjobb barátnőméknél voltam.
Már nem cuccolok sehova, szimplán csak egyedül vagyok, amíg Ő éli valahol az életét, pasizik, pihen, strandol, bulizik. Olyan, mint egy kamasz.
De nem zavar már, megszoktam ezt és hogy gondoskodok magamról.
Erre beállított ma reggel és elkezdett velem cirkuszolni, hogy miért nem vagyok suliba, meg hogy miért van kupi a földszinten. Mondtam, hogy amúgy sincs első 2 órám, de ma nem megyek be, mert dolgom van. És utána elkezdett faggatni, hogy milyen dolgom, meg hogy mit csinálok ma, majd berágott, miután nem mondtam meg neki.
De nem jöhet csak úgy vissza, mintha mi sem történt volna. Nem volt itt a szülinapomon, a Szentestét is végigtelefonálta a jelenlegi barátjával.
Így már elegem van abból, hogy eltűnik, majd visszajön egy kis időre, mintha ez tök normális dolog lenne.
39 éves, mégis olyan, mint egy 19 éves.
17/L
Akkor "gáz a csaj". Te majd ne legyél ilyen. De azért az szép tőle, hogy legalább anyagilag gondoskodik még rólad. Nem is olyan kis dolog. Lehetne rosszabb.
Amúgy nem vagy önző, de azért ne ingereld. Elég baj neki, nyilván idegesíti, hogy kezd kifutni a korból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!