Pannici2002 kérdése:
12 eves vagyok es meg nincs facebookom Nagyon szeretnek de anya azt mondja hogy csak 14 eves kortol. Mit tegyek hogy megengedje?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 17:59
11/20 anonim válasza:
Megértem, hogy nincs, a fb maga a fertő... Te most pont abban a korban vagy, amikor könnyű megrontani egy gyerek lelkét és rossz irányba terelni az erkölcsi normáit. Anyukád jobban figyel rád, mint az átlag szülő a gyerekére. Örülj neki és fogadj szót. Látszik, hogy szeret.
12/20 anonim válasza:
Hát, akkor ti, kedves előttem válaszolok rosszul használjátok a facebookot.
Lehet csinálni ugyanis csoportokat, ahol mehet a tanulás, jegyzet megosztás, stb. Igenis van hasznos oldala, csak tudni kell használni, és nem szabad a hülyeségiere ráfüggeni.
Persze az más kérdés, hogy 12 évesen milyen jegyzetet oszt meg facebookon az ember xD
14/20 anonim válasza:
A facebook mitől fertő? Igen, időrabló, ahogy ezt bepötyögöm, megyek oda játszani, de hogy fertő legyen?
15/20 anonim válasza:
Minden ember fb mániás? Semmi extra nincs benne. Kamu ismerősök akik az utcán meg se látnak. Sokkal jobb mióta töröltem magam. Nem is szándékozom újra fent lenni. És köszönöm tök jó így nélküle.
16/20 anonim válasza:
Nem a fb a fertő hanem a társadalmunk....
17/20 anonim válasza:
Vsak úgy mondanám, hogy én nem tudok meglenni facebook nélkül. És nem azért, mert függő vagyok, hanem, mert még a házik nagyrészét is oda teszik ki a tanárok. Ha rajtam múlna, valószínűleg nem lenne facebookom, de akkor viszont házim nem lenne. De 12 évesen tényleg fölösleges. Általánosban még normálisabbak a tanárok. 17/l
18/20 anonim válasza:
Nekem egy éve van facem. Anya gyakorlatilag le k* rvázott hogy facebookot akarok. Mintha az valamilyen undorító oldal lenne amit k*rváknak csinálnak. Nagyot veszekedtünk aztán megcsináltam. Pár hét múlva meguntam. Szten nincs bene semmi érdekes de szívedjoga hogy akarsz-e vag sem. 15/l
19/20 anonim válasza:
Csinálj egyet és akkor lépj föl amikor nem látja(esetleg használhatsz kamu nevet, olyan profil képet amin nem te vagy rajta stb.)
20/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat de attol hogy 12eves veagyok meh kell a sulihoz ugyanis ujsagirasra jarok es fel kene toltsem a cikkeket
2015. febr. 8. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!