Miért nem mondja, ha nincs ínyére? 14/L
Ma találkoztam a barátaimmal, akik koleszosok, és csak pénteken tudunk újra együtt lenni. Ők egy évvel idősebbek. Bevallom, nem angyalok, de normálisak. Ilyenkor ők mindig egy söröző előtt szoktak inni, és én is ott szoktam velük lenni. Ezt el is mondtam anyunak, hogy mi van. Erre ma hazáértem, és elkezdett veszekedni. Elég fáradt vagyok, és mondtam, hogy hagyjon egy kicsit. Erre elkezd velem veszekedni, hogy Nem muszáj ám csavarogni! Így is, mi az hogy 14 évesen kocsmázol??!!!
Na bárcsak ezt ne mondta volna, csak ezt ne. Kezdjük ott, hogy utálom az alkoholt. Másrészt, meg ha nem tetszik neki, akkor mondja meg. De ne ilyenkor, és ne így mondja már el. Plusz ma pont nem a kocsma előtt ültünk, hanem elmentünk a vasútállomásra, mert ott melegebb volt. Jó, igaz, nem a kocsmában van a helyem(én pl be sem megyek), de azért annyira bízhatna bennem, hogy tudja, hogy nem iszok, nem cigizek, és nem drogozok, se semmi más. Miért nem mondja el ha valami nem tetszik neki? Megérteném, és be is tartanám. De ez így nagyom rosszul esett.
14/L

"Miért nem mondja el ha valami nem tetszik neki?" Dehat elmondta.
Tud rola, hogy nem szereted az alkoholt? Mondd el neki azt is, hogy csak ez az alkalom van amikor azokkal a barataiddal tudsz talalkozni es ha ok a kocsma elott dumalnak, akkor Te is ott leszel, attol meg nem iszod magad reszegre...
Aggodik, hisz anyuka, es idegesen beszel mert gondolom o is faradt, sok dolga van, stb.
Igen, amikor veszekszik. Akkor elmondja.. :-(
Amúgy, tudja, hogy nem szeretem, itthon is ha kínálnak, nem kérek, és ott is. Tudja, hogy koleszosok, sőt, az egyik srác bevallotta, hogy szerelmes belém, és még ezt is elmondtam neki. Mindent. De ez most nagyon rosszul esett, végre boldog vagyok, erre ő meg nem mondja el ha valami nem tetszik neki. Bezzeg apu meg örül, hogy végre újra mosolygok, és ő is tud mindent..

Édesanyád egyrészt félt-ez természetes.
Ugyanakkor nem egy kifinomult lélektani érzékkel rendelkező típus. A saját lánya jellemével sincs tisztában a kellő mélységben. Ez nem hangzik szerencsésen.
A saját érdekedben próbálj távolabbi középiskolába, kollégiumba kerülni, minél előbb önállósodni, aztán csak látogatóba hazajárni. Szeresd édesanyád, de légy tudatában a korlátainak, hogy a jelek szerint nem egy észlény, számolj vele, hogy ennyi várható tőle.
Köszön szépen a válaszokat!
Azért, mert ők is egy másik településen élnek, ami nincs messze, csak ahova én járok suliba, ők oda jönnek vonattal, majd haza busszal..
Ez jó lenne, csak, én egy elég erős gimnáziumba járok(8 osztályos) már 4 éve, és nem tudnám itt hagyni csak úgy, mert imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!