Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem tud esélyt...

Anya miért nem tud esélyt adni a barátomnak? Mindenki azt mondja, hogy nem illünk össze

Figyelt kérdés

Tény, hogy először én is meglepődtem, hogy milyen heves érzelmeim vannak a barátom iránt, mert nem voltunk egy társaságban, semmi közös nincs bennünk azt leszámítva, hogy ugyanazok a kedvenc sorozataink és hogy általános iskolában és most, gimiben is osztálytársak vagyunk.

Szinte mindenki meglepődött, amikor 4 hónapja kiderült, hogy együtt vagyunk. Azóta én eléggé sokat változtam, kevesebbet bulizok, nem én vagyok a "Jégkirálynő" mindenki szemében. Anya nem bírja a barátomat, mert szerinte "visszafog" és sokat vagyok Vele. De fogalma sincs semmiről, mert nem ismer.

Ezt nem azért mondom, mert kamasz vagyok és "lázadok". Hanem mert ez az igazság. Van, hogy napokig nem látjuk egymást, nem is hív fel. Neki az a fontos, hogy mindenki jó véleménnyel legyen Rólunk és én ezt tegnap elszúrtam Neki, miután leléptem egy barátunk (?) vacsorájáról azért, hogy inkább a barátommal legyek.

De előtte mondtam Neki, hogy nem akarom, hogy hagyja, hogy az egyik ismerősünk megint rám mozduljon és nem szeretném, ha ezt műmosollyal az arcomon kellene tűrnöm.

Mikor elegem lett, eljöttem a vacsora után.

Nem kedveli a barátomat, de 5 mondatot nem beszélt vele még eddig. Ha megkérdezem, hogy miért, akkor azt mondja, hogy "csak". Ő az egyetlen, aki így viselkedik, a legtöbben csak meglepődnek, mikor megtudják, hogy együtt vagyunk, de nem bunkók.

17/L

2015. jan. 17. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Látatlanból nem tudom megítélni,mennyire illetek össze,vagy nem,néha az ellentétek vonzzák egymást.Anyud szerintem nem tudja kezelni,hogy már kezdesz felnőni és néhány döntést nélküle kell meghozz.Nem vagy egyedül,az enyém kezeli legrosszabbul az udvarlókat,mindegyikhez van jó pár lehúzó szava.
2015. jan. 17. 15:48
 2/5 A kérdező kommentje:
De Nekem nem Ő az első barátom.
2015. jan. 17. 15:52
 3/5 anonim válasza:

Én is pont ebben a cipőben vagyok. Elég nehéz, mivel szeretem édesanyámat,s a páromat is.Talán majd 1-2 év elteltével be fogják látni, hogy tényleg jó hozzád a srác.

Sztem idő kell neki,de birkatürelem kell hozzá az tuti. De ha szereted a párod,s ő is téged akkor átvészelitek ezeket a nehéz időszakokat.Kitartást :D

2015. jan. 19. 21:53
 4/5 anonim válasza:

Átérzem, és tudom, hogy te már rég hagytad volna anyukádat a francba, de mivel a lány vagy, igenis számít a véleménye, viselkedése, és akár a te életedet is befolyásolja.

Figyelj, ha szeretitek egymást, akkor ne hagyd anyukádnak hogy miatta menjetek szét. Ez az én személyes véleményem.

2015. jan. 21. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező,ezért is írtam,hogy UDVARLÓKAT,tehát z összes eddig haza hozottat és nekem se az első a mostanim.Azóta mizujság a lovaggal?
2015. jan. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!