Hogy lehet egyutt elni a szulokkel, ha mindenki mast akar?
Folyton azzal jonnek, hogy miert nincs komoly baratom, akit haza is hozok. Nagyon egyszeru, mert szegyellem, ahol lakom. A hazon alig csinalunk valamit, fiatal vagyok, szeretnem, ha szep hazunk lenne, de folyamatosan hulyesegekre koltjuk a penzt(2000 Euros gepre, ami evente 1x van hasznalva), ha kitalalok valamit, hogy csinaljuk ilyenre a szobat, csak egy uj ajtot kellene betegyenek, nem hajlandoak annyira se, mert a padlasra akarnak uj termopan ajtot, hogy ne fazzanak a macskak meg ilyen hulyeseg.
Akarmit mondok folyamatosan lehurrognak, nap, mint nap sirok ezen, hogy a sajat zsebpenzembol megvennem akar a laminalt padlot is, hogy szebb legyen a hazunk, es nem akarjak engedni, mert ok igy akarnak elni.
Én is így éreztem, amikor fiatal voltam. Szépítettem volna a házat, de egyedül kevés voltam hozzá. Be kellett látnom, hogy nem az történik, amit én akarok. A saját szobámat rendben tartottam és kreatív dolgokkal feldobtam.
Akinek számítasz, elfogadja ezt a helyzetet. Majd ha önálló leszel, úgy szépítgeted az otthonod, ahogy akarod. Én is most élem ki ebben magam.:)
saját szobád tartsd rendben, ha lesz fiúd úgyis ott lesztek
hidd el nem azt fogja nézni
Nekem meg a szobamat se hajlandoak ugy megcsinalni, ahogy szeretnem, par helyen be van torve a padlo, az ablak nem zar rendesen, es erre mi volt a valasz, elobb meg csinalok a tyukoknak egy uj "hazat", aztan ha lesz meg ra idom talan kicserelem a padlot.
Bant, hogy semmi nem lehet ugy, ahogy en akarom, mert kell rajta egy kicsit dolgozni. Persze nekem elmegy a kedvem igy mindentol.
ugyan egy barátodat se érdekelné hogy milyen a padló,
és már atól is modernebnek hatna a lakás ha csinálsz egy nagy lomtalanitást egy fillérbe nem kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!