Kell félnem a volt férjemtől?
Figyelt kérdés
A második házasságomban élek. Az egyik barátnőm elmondta a volt férjemnek, hogy én a 4 éves fiammal alszom és én is fürdetem. Ex-em megfenyegetett hogy feljelent, mert ez nem természetes kapcsolat. Ugye nem teheti?2015. jan. 28. 14:38
2/5 anonim válasza:
Mi a baj azzal, hogy te fürdeted? Egy 4 éves gyerek nem tud rendesen megfürdeni, fele koszt magán hagyja. Szerintem az sem gond, hogy melletted alszik, de erről leszoktathatnád. mert tönkre fogja tenni a házasságodat.
Mondjuk lehet, hogy ez a kérdés kamu.
3/5 anonim válasza:
Együtt alszik veled - és a mostani férjeddel? Ez furcsa, de nem veszélyezteted vele a gyereket.
Én mondjuk tuti nem hagynám. Engem molesztáltak gyerekként, most önkéntesként segítek hasonló gyerekeknek. Elég gyanús, hogy a férjednek ilyen röviddel a házasságotok kezdete után ez nem okoz gondot.
4/5 Andizsuzsi válasza:
Ugye te most csak unatkozol, és szórakozol? Az írásod alapján nem tűnsz primitívnek, másként pedig nem értelmezhető a kérdésed.
5/5 anonim válasza:
A fürdetés teljesen oké, hát ki fürdessen egy négyévest, ha nem az anyja, de őszintén szólva én már évekkel ezelőtt saját ágyba szoktattam volna. Nem is értem, az új férjeddel hogy tudtok intimen együtt lenni...? Már nem is csak a szexre gondolok, azt lehet bárhol-bármikor máskor is, hanem arra, hogy felnőtt párként beszélgetni, összebújni, problémákat megoldani, egyszóval: kettesben lenni jellemzően a gyerek altatása után tudnátok - ha nem lennétek akkor is hármasban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!