Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szakítanátok a gyerektartás...

Szakítanátok a gyerektartás miatt?

Figyelt kérdés
Adott egy elvált szülőpár, az anya neveli a közös gyereket, az apa normálisnak tekinthető, nem irreális gyerektartást fizet (35000 forint/hó). Az apa barátnője az utóbbi hetekben hol ilyen, hol olyan okot hoz fel arra, miért kellene a gyerektartást csökkenteni, késve fizetni, anyukát elszámoltatni. Nincs közös kassza, nem élnek együtt, állítása szerint "nem bírja nézni, hogy az apát hülyére veszik". Gondolom, kitalálható: az apa vagyok a történetben, és már a szakításon gondolkodom, de valahogy olyan hülye, férfiatlan indoknak tűnik "a pénz miatt" elhagyni. Ti mit tennétek? (Exnejemmel a viszony semleges, jó anyának tartom, évekkel ezelőtt elváltunk, nem akarunk egymástól semmit.)
2015. jan. 26. 16:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hat az hogy elegnek kene lenni,egy kicsit eros tole. Semmi koze hozza.
2015. jan. 27. 20:30
 22/22 anonim válasza:
En ebben a tortenetben a baratnod vagyok, viszont en csak akkor szoltam a gyerektartas miatt, amikor a holgy 110 ezer forintot kapott havonta es mar en tartottam el a paromat. Igy lett belole 60 ezer, azota szuletett egy kozos gyermek, s az osszeg nem csokkent. Hozzateszem a fizetes viszon igen. De ahogy szamolok, a kozos gyermekre minden fittyfenevel egyutt sem koltok havi 60 ezret. Nem szolok, jobb a bekesseg, s eleg a paromnak, hogy az exe kinozza mert ez penz sem eleg neki. Cserebe ok minden evben mennek tengerentulra, mi pedig a Balatonra...es?
2015. márc. 8. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!