A szüleim nem fogadják el, hogy nekem nem kell döglött állatból való hús! Mit tegyek?
Már hónapok óta nem eszek húst, mert szegény állatok elvágták a torkukat, és kifolyatták a vérüket!
Tegyétek a kezeteket a szívetekre!
Ti sem örülnétek, ha fordított helyzetben pl a sertés a ti nyakatokat metszené ketté!
És a szüleim tesóm már hónapok óta csúnyán néznek rám mikor én szósszal eszem csak a tésztát, meg a kolbászt arrébb tolom!
Mikor fogják elfogadni?
Azzal jönnek, hogy amúgy is levágták volna azt az állatot...
Nagyon nem! mert ha nincs aki megegye, minek vágjuk le? hogy ott rohadjon meg a hűtőpultban?
Mit tudok tenni, hogy leszálljanak rólam?
17/L
Kedves Kérdező!
Bármennyire is tiltakozol, de nem fogod tudni kikerülni itt a földi körforgásban, hogy ne kerüljön beléd állati eredetű étel.
Pl bármelyik növény amit megeszel, az állatok trágyájától nőtt meg, majd került a tányérodra.
Lehet, hogy az ízén nem érzed, de benne van!
Jó étvágyat!
Nem fogják..
Soha nem fogják megérteni, sőt leszállni sem rólad..
Az ember mindenevő,migen, ebbe a mindenbe a hús is beletartozik..
A kisegér sem örül, amikor a bagoly elkapja, mégis levadásszák..
A példájuk bena,mhoyg ugyis levágták volna az allatot,mez nagy gondja a fogyasztői tarsadalomnak, hogy annyira termezsetesnek vesik az előreomagolt, már így is ott van dolgokat..de ez mar egy másim kérdés.
Felül kell emelkedni ezen, gonolj bele, mi lenne ha neked kellene levágnod, feldolgoznid... Gondolom sokan örülnek a boltok ak, hogy ezzel nem kell szembesülniük.
Ezt úgy mondom, hogy én levagom ha kell, lehetek érzeketlen, de en el tudok vonatkoztatni.
Étel pont.. Azert nevelik, azert nevelem.
Nagyon jó dolgukban mar nem tudnak mit kitalalni az emberek, nekem ez a veleményem, es szerintem aszüleidnek, tesódnak is valami hasonló..
Te bajod, de ne akard hogy mas asszisztáljon hozzá, mert nem a te nezeted a "normális"
Majd a gerekednek sem adsz húst? Az sem normális ...
32
Ez butaság..
Az a film egy propagandafilm, erős tulzásokkal..
Én jelenleg mar nem, de ebben dolgoztam, ezt tanultam, vágóhídon, húsüzemben.. Mindent megeszek továbbra is.. Annyi, hogy van, ahonnan származó terméket nem eszek meg..
Pedig ismerm,mes láttam a folyamatot, részt is vettem benne, ellenőriztem is...
Én se szerettem a húst gyerekként-tiniként. Nem voltam hajlandó megenni még a rántott husit se. Mióta különlakom láss csodát, pörkölt, húsleves, csirke sülve, rántva, ilyen-olyan töltött husik. Mi a különbség? Magamnak csinálom az én ízlésvilágom szerint. Így sokkal finomabb.
Javaslom Kérdező, kezdj el magadnak főzőcskézni. Párolj zöldséget, csinálj salátát, olyan ételeket, amiket megeszel. Ha nagyon nem megy a hús ne erőltesd, de a családodat se kényszerítsd bele a te nézeteidbe.
Kérdező, azt eszel, amit akarsz.
Te dolgod.
Kérdező!
Beszélgessél el egy zöldbabbal, mert hátha megértitek egymást.
1. Hasonló szellemi képességű,
2. és ő is "hüvelyes"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!