Egy férfi milyen okokból akar gyereket?
Figyelt kérdés
Tehát lehet hülye kérdés, de egy nőnél előjönnek előbb-utóbb az anyai ösztönök, babusgatni akar egy gyereket, gondoskodni róla. Egy férfinél mik játszódnak le, ha kimondja, hogy gyereket szeretne?2015. jan. 22. 19:25
21/26 anonim válasza:
Előjönnek az apai ösztönök, babusgatni akar egy gyereket, gondoskodni róla.
22/26 A kérdező kommentje:
14-es, én felpontoztalak, szerintem a te válaszod nagyon érdekes volt és az egyik leghasznosabb.
Utolsó, inkább saját véleményt írj, ne engem utánozz, köszi.
2015. jan. 23. 14:53
23/26 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen kérdèst feltenni? Szerinted a férfi nem ember, nem bír emberi érzéssel? Gondolom te is abból a fajtából való vagy aki csak felcsináltatja magát. Aztán meg " babusgatod" .
24/26 A kérdező kommentje:
Aha, biztos. Ne magadbol indulj ki:)
2015. jan. 24. 13:44
25/26 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki azért csinált sok gyereket, mert irányításmániás volt, és így egy egész fészekaljnak parancsolgathatott.
26/26 anonim válasza:
De az a gyakoribb, hogy a férfi annyira odáig van a nőért, hogy azért akar gyereket. Ilyenkor történik házasság is. Férfi akkor nősül, ha fülig szerelmes, hogy el ne vigye valaki más a szerelmét. Ha nem akarja elvenni, akkor nem szerelmes, csak jól megvannak, mint a rokonok. Illetve amelyik a kettő közül nem akar házasodni, ott "kicsi" a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!